Cessna Citation Karta VII

Pasagjerët

9 Simbol i paqës

Varg

1,700 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 3,500

Çmimi i blerjes

$ 11 milion

Ne sherbim

119 avion

Ku të Karta Cessna Citation VII

Karta Ajrore Amerikane

Baza: KSUS

vende: 9

Viti: 1992

Shërbimi i Aviacionit Causey

Baza: KGSO

vende: 9

Viti: 1993

Shërbimi i Aviacionit Causey

Baza: KFNL

vende: 9

Viti: 1995

Shërbimi i Aviacionit Causey

Baza: KGSO

vende: 8

Viti: 1992

Avionët Dorato

Baza: KHII

vende: 8

Viti: 1995

Erin Air

Baza: KBOI

vende: 8

Viti: 1996

Aviacioni Heartland

Baza: KEAU

vende: 8

Viti: 1995

Aviacioni Heartland

Baza: KEAU

vende: 8

Viti: 1993

Aviacioni i Hyrjes në Jet

Baza: KJVY

vende: 8

Viti: 1997

Aviacioni i Hyrjes në Jet

Baza: KJVY

vende: 8

Viti: 1992

Liberty Jet

Baza: KPNE

vende: 9

Viti: 1994

Liberty Jet

Baza: KDPA

vende: 9

Viti: 1994

Operacionet e Fluturimit Seneca

Baza: KPEO

vende: 8

Viti: 1996

Operacionet e Fluturimit Seneca

Baza: KPEO

vende: 8

Viti: 1998

Operacionet e Fluturimit Seneca

Baza: KPEO

vende: 8

Viti: 1979

Stark Airways

Baza: QKAK

vende: 8

Viti: 1994

Pasqyrë e avionëve

La Cessna Citation VII është një avion i mesëm i cili u dorëzua midis viteve 1992 dhe 2000.

Aktualisht, ka 119 Citation VII në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Cessna Citation VII është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 9 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 51 metra kub.

La Citation VII është i aftë të lundrojë deri në 459 knots, me një diapazon maksimal prej 1700 milje detare (1956.326 milje / 3148.4 km).

Lartësia maksimale e lundrimit në det Citation VII vjen në 51000 këmbë. Kur jeni në lundrim, Cessna Citation VII ka një djegie mesatare të karburantit në orë për 251 galona në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Honeywell TFE731-4R-2, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 4080 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një prodhim total shtytës prej 8160.

Si pasojë, Cessna Citation VII ka një distancë minimale ngritjeje prej 4940 dhe një distancë minimale uljeje prej 2910.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për Citation VII është 3500 dollarë.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Cessna Citation VII kishte një çmim liste prej 11 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit