Cessna Citation Sovereign+ Karta

Pasagjerët

12 Simbol i paqës

Varg

3,200 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 4,400

Çmimi i blerjes

$ 19 milion

Ne sherbim

100 avion

Ku të Karta Cessna Citation Sovereign+

Avionë privatë Delta

Baza: KCVG

vende: 8

Viti: 2014

Qendra Gary Jet

Baza: KGYY

vende: 8

Viti: 2016

Oklahoma Aviacionit

Baza: KPWA

vende: 9

Viti: 2014

Aviacioni Priester

Baza: KPWK

vende: 9

Viti: 2014

Pasqyrë e avionëve

La Cessna Citation Sovereign+ është një avion i mesëm i cili u dorëzua midis 2013 dhe 2021.

Aktualisht, ka 100 Sovereign+ në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Cessna Citation Sovereign+ është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 12 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 135 metra kub.

La Sovereign+ është i aftë të lundrojë deri në 460 knots, me një diapazon maksimal prej 3200 milje detare (3682.496 milje / 5926.4 km).

Lartësia maksimale e lundrimit në det Sovereign+ vjen në 47000 metra. Kur jeni në lundrim, Cessna Citation Sovereign+ ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 247 Gallons në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Pratt & Whitney Canada PW306D, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 5907 lbs të shtytjes. Kjo, pra, rezulton në një prodhim total të shtytjes prej 11814.

Si pasojë, Cessna Citation Sovereign+ ka një distancë minimale ngritjeje prej 3530 dhe një distancë minimale uljeje prej 2600.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për Sovereign+ është 4400 dollarë.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Cessna Citation Sovereign+ kishte një çmim liste prej 19 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit