Cessna Citation Karta III

Pasagjerët

9 Simbol i paqës

Varg

2,348 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 3,500

Çmimi i blerjes

$8 milion

Ne sherbim

203 avion

Ku të Karta Cessna Citation III

TRAJTIMI AJROR

Baza: KPGD

vende: 6

Viti: 1993

Baker Aviacionit

Baza: KFTW

vende: 8

Viti: 1989

Shërbimet e Aviacionit Cirrus

Baza: KLASA

vende: 9

Viti: 1987

Fluturimi i Korporatave

Baza: KPTK

vende: 7

Viti: 1985

Fluturimi i Korporatave

Baza: KPTK

vende: 8

Viti: 1986

Erin Air

Baza: KBFI

vende: 6

Viti: 1984

Menaxhimi Ekzekutiv i Jeteve

Baza: KHOU

vende: 8

Viti: 1990

Aviacioni Heartland

Baza: KEAU

vende: 8

Viti: 1987

Aviacioni i Hyrjes në Jet

Baza: KJVY

vende: 8

Viti: 1986

Aviacioni Koury

Baza: KGSO

vende: 9

Viti: 1991

Merlin Një

Baza: KSAT

vende: 10

Viti: 1984

Rai Jets

Baza: KIRS

vende: 9

Viti: 1991

Rai Jets

Baza: KAZO

vende: 9

Viti: 1988

Zgjidhje Karta e Ajrit

Baza: KMQJ

vende: 9

Viti: 1984

Star Base Jet

Baza: KADS

vende: 8

Viti: 1983

Aviacioni Starflite

Baza: KHOU

vende: 9

Viti: 1991

Aviacioni Starflite

Baza: KHOU

vende: 9

Viti: 1984

Aviacioni Starflite

Baza: KHOU

vende: 9

Viti: 1984

Stark Airways

Baza: QKAK

vende: 9

Viti: 1990

Karta private e avionëve Trinity

Baza: KDAL

vende: 8

Viti: 1990

Karta private e avionëve Trinity

Baza: KDAL

vende: 7

Viti: 1990

Pasqyrë e avionëve

La Cessna Citation III është një avion i lehtë i cili u dorëzua midis 1983 dhe 1992.

Aktualisht, ka 203 Citation III në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Cessna Citation III është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 9 pasagjerë. Megjithatë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 61 metra kub.

La Citation III është i aftë të lundrojë deri në 472 knots, me një diapazon maksimal prej 2348 milje detare (2702.03144 milje / 4348.496 km).

Lartësia maksimale e lundrimit në det Citation III hyn me 51000 metra. Kur jeni në lundrim, Cessna Citation III ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 241 gallons në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Honeywell TFE731-3B, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 3650 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një dalje totale të prodhimit prej 7300.

Si pasojë, Cessna Citation III ka një distancë minimale ngritjeje prej 5030 dhe një distancë minimale uljeje prej 2388.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për Citation III është 3500 dollarë.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Cessna Citation III kishte një çmim liste prej 8 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit