Cessna Citation Encore + Karta

Pasagjerët

9 Simbol i paqës

Varg

1,712 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 3,250

Çmimi i blerjes

$9 milion

Ne sherbim

66 avion

Ku të Karta Cessna Citation Encore +

FlyExclusive

Baza: KISO

vende: 7

Viti: 2008

N-Jet

Baza: KPWK

vende: 8

Viti: 2007

N-Jet

Baza: KPWK

vende: 8

Viti: 2007

Aviacioni bregdetar

Baza: KGHG

vende: 7

Viti: 2009

Pasqyrë e avionëve

La Cessna Citation Encore + është një avion i lehtë i cili u dorëzua midis 2007 dhe 2009.

Aktualisht, ka 66 Citation Encore + në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Cessna Citation Encore + është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 9 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 71 metra kub.

La Citation Encore + është i aftë të lundrojë deri në 430 knots, me një diapazon maksimal prej 1712 milje detare (1970.13536 milje / 3170.624 km).

Lartësia maksimale e lundrimit në det Citation Encore + vjen me 45000 metra. Kur jeni në lundrim, Cessna Citation Encore + ka një djegie mesatare në orë të karburantit prej 180 galonësh në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Pratt & Whitney Canada PW535B, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 3400 lbs të shtytjes. Kjo, pra, rezulton në një dalje totale të tërheqjes prej 6800.

Si pasojë, Cessna Citation Encore + ka një distancë minimale ngritjeje prej 3874 dhe një distancë minimale uljeje prej 2509.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për Citation Encore + është 3250 dollarë.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Cessna Citation Encore + kishte një çmim liste prej 9.2 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit