Cessna Citation Karta CJ3

Pasagjerët

9 Simbol i paqës

Varg

1,748 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 2,750

Çmimi i blerjes

$7 milion

Ne sherbim

416 avion

Ku të Karta Cessna Citation CJ3

26 Aviacioni i Veriut

Baza: KLNS

vende: 6

Viti: 2006

Avionë dinamikë Aero

Baza: KPVU

vende: 8

Viti: 2006

Karta e Shoqatave Ajrore

Baza: KMKC

vende: 7

Viti: 2011

Karta e Alante Ajrore

Baza: KSDL

vende: 6

Viti: 2006

Karta e Alante Ajrore

Baza: KSDL

vende: 7

Viti: 2008

Kryeqyteti Jet Center

Baza: KPBI

vende: 6

Viti: 2005

Kryeqyteti Jet Center

Baza: KHOU

vende: 7

Viti: 2006

Kryeqyteti Jet Center

Baza: KBAK

vende: 9

Viti: 2005

CapJet

Baza: KAXH

vende: 7

Viti: 2013

Avionë CI

Baza: KCMA

vende: 8

Viti: 2008

Aviacioni Lacy Lacy

Baza: KOXC

vende: 8

Viti: 2007

Avionë privatë Delta

Baza: KCVG

vende: 6

Viti: 2011

Avionë privatë Delta

Baza: KCVG

vende: 6

Viti: 2014

Avionë privatë Delta

Baza: KCVG

vende: 8

Viti: 2006

Avionë privatë Delta

Baza: KMBS

vende: 7

Viti: 2014

Avionë privatë Delta

Baza: KCVG

vende: 6

Viti: 2007

Avionë privatë Delta

Baza: KCVG

vende: 7

Viti: 2007

Avionë privatë Delta

Baza: KCVG

vende: 6

Viti: 2007

Avionë privatë Delta

Baza: KCVG

vende: 7

Viti: 2004

Avionë privatë Delta

Baza: KPIT

vende: 8

Viti: 2008

Avionë privatë Delta

Baza: KTEB

vende: 7

Viti: 2005

Avionë privatë Delta

Baza: KCVG

vende: 8

Viti: 2010

Avionë privatë Delta

Baza: KCVG

vende: 6

Viti: 2008

Jet shkretëtirë

Baza: KTRM

vende: 6

Viti: 2006

Hill Aircraft dhe Leasing Corp

Baza: KFTY

vende: 6

Viti: 2008

Aviacioni Jet Linx

Baza: LLOJ

vende: 6

Viti: 2008

Aviacioni Jet Linx

Baza: KGYY

vende: 7

Viti: 2006

JetSuite

Baza: KTEB

vende: 6

Viti: 2005

JetSuite

Baza: KPBI

vende: 6

Viti: 2005

Latitude 33 Aviacioni

Baza: KCRQ

vende: 7

Viti: 2006

Latitude 33 Aviacioni

Baza: KCNM

vende: 7

Viti: 2008

Latitude 33 Aviacioni

Baza: KVNY

vende: 8

Viti: 2015

Latitude 33 Aviacioni

Baza: KVNY

vende: 8

Viti: 2009

Latitude 33 Aviacioni

Baza: KHHR

vende: 6

Viti: 2008

Latitude 33 Aviacioni

Baza: KLGB

vende: 7

Viti: 2008

Latitude 33 Aviacioni

Baza: KCRQ

vende: 6

Viti: 2006

Liberty Jet

Baza: KFMY

vende: 6

Viti: 2008

Aviacionit Malor

Baza: KAPA

vende: 7

Viti: 2006

Qendra Napa Jet

Baza: KAPC

vende: 8

Viti: 2007

AIR NICHOLAS

Baza: KGTR

vende: 8

Viti: 2007

N-Jet

Baza: KPWK

vende: 8

Viti: 2005

Jet Bregu i Paqësorit

Baza: COAK

vende: 6

Viti: 2005

Jet Bregu i Paqësorit

Baza: COAK

vende: 8

Viti: 2008

Aviacioni Pentastar

Baza: KYIP

vende: 7

Viti: 2005

Karta e Aviacionit në Pinnacle

Baza: KSDL

vende: 7

Viti: 2012

Qendra e avionëve Pittsburgh

Baza: KPGJK

vende: 7

Viti: 2007

Qendra e avionëve Pittsburgh

Baza: KPGJK

vende: 7

Viti: 2005

Qendra e avionëve Pittsburgh

Baza: KPGJK

vende: 7

Viti: 2010

Aviacioni Premier Jet

Baza: KTEB

vende: 7

Viti: 2008

Aviacioni Schubach

Baza: KCRQ

vende: 6

Viti: 2008

Lëvizjet Strategjike

Baza: KRUQ

vende: 7

Viti: 2006

Aviacioni Tradewind

Baza: KHPN

vende: 7

Viti: 2013

Aviacioni Tradewind

Baza: KHPN

vende: 7

Viti: 2007

Aviacioni Tradewind

Baza: KOXC

vende: 7

Viti: 2006

Pasqyrë e avionëve

La Cessna Citation CJ3 është një avion i lehtë i cili u dorëzua midis viteve 2004 dhe 2015.

Aktualisht, ka 416 Citation CJ3 në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Cessna Citation CJ3 është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 9 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 65 metra kub.

La Citation CJ3 është i aftë të lundrojë deri në 417 knots, me një diapazon maksimal prej 1748 milje detare (2011.56344 milje / 3237.296 km).

Lartësia maksimale e lundrimit në det Citation CJ3 vjen me 45000 metra. Kur jeni në lundrim, Cessna Citation CJ3 ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 170 gallons në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Williams International FJ44-3A, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 2820 lbs të shtytjes. Kjo, pra, rezulton në një prodhim total futës prej 5640.

Si pasojë, Cessna Citation CJ3 ka një distancë minimale ngritjeje prej 3180 dhe një distancë minimale uljeje prej 2770.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për Citation CJ3 është 2750 dollarë.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Cessna Citation CJ3 kishte një çmim liste prej 7.2 milion $.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit