Cessna Citation Karta CJ2 +

Pasagjerët

7 Simbol i paqës

Varg

1,452 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 3,000

Çmimi i blerjes

$7 milion

Ne sherbim

226 avion

Ku të Karta Cessna Citation CJ2 +

Latitude 33 Aviacioni

Baza: KSDL

vende: 6

Viti: 2010

Latitude 33 Aviacioni

Baza: KHHR

vende: 7

Viti: 2006

MPI Jet

Baza: KMRY

vende: 8

Viti: 2008

Paradigma Jet Management

Baza: KAUS

vende: 8

Viti: 2008

Pasqyrë e avionëve

La Cessna Citation CJ2 + është një avion i lehtë i cili u dorëzua midis 2005 dhe 2015.

Aktualisht, ka 226 Citation CJ2 + në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Cessna Citation CJ2 + është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 7 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 74 metra kub.

La Citation CJ2 + është i aftë të lundrojë deri në 413 knots, me një diapazon maksimal prej 1452 milje detare (1670.93256 milje / 2689.104 km).

Lartësia maksimale e lundrimit në det Citation CJ2 + vjen me 45000 këmbë. Kur jeni në lundrim, Cessna Citation CJ2 + ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 140 galone për orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Williams International FJ44-3A-24, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 2490 lbs të shtytjes. Kjo, pra, rezulton në një prodhim total futës prej 4980.

Si pasojë, Cessna Citation CJ2 + ka një distancë minimale ngritjeje prej 3810 dhe një distancë minimale uljeje prej 2778.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për Citation CJ2 + është 3000 dollarë.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Cessna Citation CJ2 + kishte një çmim liste prej 6.5 milion $.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit