Bombardier Learjet Karta 60XR

Pasagjerët

8 Simbol i paqës

Varg

2,418 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 4,250

Çmimi i blerjes

$ 15 milion

Ne sherbim

114 avion

Ku të Karta Bombardier Learjet 60XR

Air 7

Baza: KVNY

vende: 7

Viti: 2008

Avionë në rregull

Baza: KBCT

vende: 6

Viti: 2013

Kartat e Aviacionit

Baza: KTTN

vende: 7

Viti: 2012

Karta e Panairit të Ajrit të Erës

Baza: SHSKU

vende: 7

Viti: 2008

Punimet e fluturimit

Baza: KGYY

vende: 8

Viti: 2011

Aviacioni Gama

Baza: KHPN

vende: 8

Viti: 2008

Aviacioni Gama

Baza: KHVN

vende: 7

Viti: 2012

Fluturimi Hera

Baza: KHPN

vende: 8

Viti: 2012

Karta e Jet-it në të gjithë botën Hop-A-Jet

Baza: KMCO

vende: 7

Viti: 2008

Karta e Jet-it në të gjithë botën Hop-A-Jet

Baza: KFXE

vende: 6

Viti: 2008

Karta e Jet-it në të gjithë botën Hop-A-Jet

Baza: KFXE

vende: 7

Viti: 2010

Karta e Jet-it në të gjithë botën Hop-A-Jet

Baza: KFXE

vende: 7

Viti: 2010

Shërbimet Ndërkombëtare të Aviacionit

Baza: KAPA

vende: 7

Viti: 2008

Shërbimet Ndërkombëtare të Aviacionit

Baza: KAPA

vende: 7

Viti: 2008

Aviacioni i Hyrjes në Jet

Baza: KBCT

vende: 7

Viti: 2010

Aviacioni Jet Linx

Baza: KAPA

vende: 7

Viti: 2009

Aviacioni Jet Linx

Baza: KBCT

vende: 8

Viti: 2010

Jet Rescue Ambulanca ajrore

Baza: KBCT

vende: 5

Viti: 1981

Aviacioni Keystone

Baza: KSUN

vende: 7

Viti: 2007

Aviacioni Priester

Baza: KHPN

vende: 7

Viti: 2007

Shërbimi i Aviacionit të Mëparshëm

Baza: KBUF

vende: 8

Viti: 2007

Shërbimi i Aviacionit të Mëparshëm

Baza: KBUF

vende: 8

Viti: 2008

Jet me përparësi

Baza: KPDK

vende: 6

Viti: 2011

Avionë Trident

Baza: KMTN

vende: 8

Viti: 2007

Shërbimet e Kartës së Aviacionit Wing

Baza: KHOU

vende: 7

Viti: 2009

Pasqyrë e avionëve

La Bombardier Learjet 60XR është një avion i mesëm i cili u dorëzua midis 2007 dhe 2013.

Aktualisht, ka 114 Learjet 60XR në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Bombardier Learjet 60XR është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 8 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 48 metra kub.

La Learjet 60XR është i aftë të lundrojë deri në 457 knots, me një diapazon maksimal prej 2418 milje detare (2782.58604 milje / 4478.136 km).

Lartësia maksimale e lundrimit në det Learjet 60XR vjen në 51000 këmbë. Kur jeni në lundrim, Bombardier Learjet 60XKanë një djegie mesatare të karburantit në orë prej 204 galone në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Pratt & Whitney Canada PWC305A, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 4600 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një prodhim total futës prej 9200.

Si pasojë, Bombardier Learjet 60XR ka një distancë minimale ngritjeje prej 5450 dhe një distancë minimale uljeje prej 3049.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për Learjet 60XR është 4250 dollarë.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Bombardier Learjet 60XR kishte një çmim liste prej 15 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit