Bombardier Learjet Karta 55C

Pasagjerët

10 Simbol i paqës

Varg

2,040 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 4,100

Çmimi i blerjes

$7 milion

Ne sherbim

15 avion

Ku të Karta Bombardier Learjet 55C

SHORRBIMI FLORIDA JET

Baza: KFXE

vende: 7

Viti: 2016

Karta e Ajrit Mbretëror

Baza: KPTK

vende: 6

Viti: 1991

Pasqyrë e avionëve

La Bombardier Learjet 55C është një avion i mesëm i cili u dorëzua ndërmjet 1988 dhe 1990.

Aktualisht, ka 15 Learjet 55C në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Bombardier Learjet 55C është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 10 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 60 metra kub.

La Learjet 55C është i aftë të lundrojë deri në 458 knots, me një diapazon maksimal prej 2040 milje detare (2347.5912 milje / 3778.08 km).

Lartësia maksimale e lundrimit në det Learjet 55C vjen në 51000 këmbë. Kur jeni në lundrim, Bombardier Learjet 55 Ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 210 gallons në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Honeywell TFE731-3AR, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 3700 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një prodhim total futës prej 7400.

Si pasojë, Bombardier Learjet 55C ka një distancë minimale ngritjeje prej 5039 dhe një distancë minimale uljeje prej 3250.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për Learjet 55C është 4100 dollarë.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Bombardier Learjet 55C kishte një çmim liste prej 6.9 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit