Bombardier Learjet 55 Karta

Pasagjerët

10 Simbol i paqës

Varg

2,165 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 3,100

Çmimi i blerjes

$5 milion

Ne sherbim

124 avion

Ku të Karta Bombardier Learjet 55

Avionë AB

Baza: KLIT

vende: 7

Viti: 1985

Avionë AB

Baza: KMEM

vende: 7

Viti: 1984

Airways e theksuar

Baza: KOKA

vende: 7

Viti: 1982

Ambulanca ajrore në të gjithë botën

Baza: KAFJ

vende: 2

Viti: 1982

Kartat ajrore

Baza: KTEB

vende: 7

Viti: 1982

Korporata Ndërkombëtare Amerikane e Jeteve

Baza: KHOU

vende: 8

Viti: 1981

Korporata Ndërkombëtare Amerikane e Jeteve

Baza: KHOU

vende: 8

Viti: 1982

Karta Ekzekutive e ATI Jet

Baza: KEGE

vende: 8

Viti: 1984

Karta Ekzekutive e ATI Jet

Baza: KELP

vende: 8

Viti: 1982

Karta Ekzekutive e ATI Jet

Baza: KELP

vende: 8

Viti: 1983

Karta Ekzekutive e ATI Jet

Baza: KEGE

vende: 8

Viti: 1984

Karta Ekzekutive e ATI Jet

Baza: KELP

vende: 8

Viti: 1982

Aviacioni Aurora

Baza: KFXE

vende: 7

Viti: 1982

Menaxhimi i ajrit të biznesit

Baza: KBFI

vende: 6

Viti: 1986

Aviacioni Lacy Lacy

Baza: KVNY

vende: 7

Viti: 1982

Karta dhe menaxhimi i avionëve të EAS-it

Baza: KOKA

vende: 6

Viti: 1984

Shërbimet Ndërkombëtare të Aviacionit

Baza: KAPA

vende: 7

Viti: 1981

Shërbimet Ndërkombëtare të Aviacionit

Baza: KAPA

vende: 7

Viti: 1982

Shërbimet Ndërkombëtare të Aviacionit

Baza: KAPA

vende: 7

Viti: 1982

Jet-A

Baza: KABE

vende: 7

Viti: 1982

Jet Rescue Ambulanca ajrore

Baza: KBCT

vende: 1

Viti: 1982

Kartat e OAK-së

Baza: KACY

vende: 7

Viti: 1982

Shërbimet LR

Baza: KABE

vende: 7

Viti: 1982

Shërbimet LR

Baza: KABE

vende: 7

Viti: 1989

Aviacioni Verilindor

Baza: KFRG

vende: 7

Viti: 1981

Reva

Baza: KEKM

vende: 13

Viti: 1983

Reva

Baza: KEKM

vende: 13

Viti: 1982

Karta e Ajrit Mbretëror

Baza: KPTK

vende: 7

Viti: 1983

Sp Aviacionit

Baza: KPTK

vende: 6

Viti: 1975

Sp Aviacionit

Baza: KPTK

vende: 6

Viti: 1984

UltraAir

Baza: KOMA

vende: 8

Viti: 1984

Shërbimet Ajrore Ventura

Baza: KFRG

vende: 7

Viti: 1983

Shërbimet Ajrore Ventura

Baza: KFRG

vende: 7

Viti: 1999

Shërbimet Ajrore Ventura

Baza: KFRG

vende: 7

Viti: 1982

Shërbimet Ajrore Ventura

Baza: KFRG

vende: 7

Viti: 1982

Pasqyrë e avionëve

La Bombardier Learjet 55 është një avion i mesëm i cili u dorëzua midis 1981 dhe 1987.

Aktualisht, ka 124 Learjet 55 në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Bombardier Learjet 55 është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 10 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 60 metra kub.

La Learjet 55 është i aftë të lundrojë deri në 458 knots, me një diapazon maksimal prej 2165 milje detare (2491.4387 milje / 4009.58 km).

Lartësia maksimale e lundrimit në det Learjet 55 vjen në 51000 këmbë. Kur jeni në lundrim, Bombardier Learjet 55 ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 227 galonësh në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Honeywell TFE731-3A-2B, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 3700 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një prodhim total futës prej 7400.

Si pasojë, Bombardier Learjet 55 ka një distancë minimale ngritjeje prej 5600 dhe një distancë minimale uljeje prej 2800.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për Learjet 55 është 3100 dollarë.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Bombardier Learjet 55 kishte një çmim liste prej 4.7 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit