Bombardier Learjet 45 Karta

Pasagjerët

8 Simbol i paqës

Varg

1,420 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 3,500

Çmimi i blerjes

$ 10 milion

Ne sherbim

247 avion

Ku të Karta Bombardier Learjet 45

Avionord Srl

Baza: KGNT

vende: 9

Viti: 1999

Avionët më të mirë ndërkombëtarë

Baza: KMSP

vende: 6

Viti: 1999

Karta Ajrore BTR

Baza: KBTR

vende: 9

Viti: 2006

Aviacioni Lacy Lacy

Baza: KCRQ

vende: 8

Viti: 2004

Burimet Cockrell

Baza: KHOU

vende: 9

Viti: 2001

Burimet Cockrell

Baza: KHOU

vende: 9

Viti: 2002

Burimet Cockrell

Baza: KHOU

vende: 9

Viti: 1999

Kartat ajrore të korporatave

Baza: KTMB

vende: 9

Viti: 2001

Qendra Ajrore Craig

Baza: KPBI

vende: 9

Viti: 2001

Aviacioni i ekuipazhit

Baza: KJVY

vende: 9

Viti: 2000

Avionë privatë Delta

Baza: KMQS

vende: 8

Viti: 1999

Avionë privatë Delta

Baza: KCVG

vende: 8

Viti: 2008

Karta dhe menaxhimi i avionëve të EAS-it

Baza: KOKA

vende: 8

Viti: 2001

Elite Air

Baza: KPIE

vende: 8

Viti: 2006

Konceptet e Fluturimit

Baza: KTUL

vende: 9

Viti: 2000

Aviacioni Grande

Baza: KTYS

vende: 8

Viti: 2001

Aviacioni Grande

Baza: KTYS

vende: 8

Viti: 2003

Karta e Jet-it në të gjithë botën Hop-A-Jet

Baza: KFXE

vende: 8

Viti: 1999

Karta e Jet-it në të gjithë botën Hop-A-Jet

Baza: KFXE

vende: 8

Viti: 2002

Aviacioni Jet Linx

Baza: KHOU

vende: 9

Viti: 1999

Aviacioni Jet Linx

Baza: KOMA

vende: 8

Viti: 2001

Aviacioni Jet Linx

Baza: KSAT

vende: 8

Viti: 1998

Aviacioni Jet Linx

Baza: KAPA

vende: 8

Viti: 2001

Aviacioni Jet Linx

Baza: KTUL

vende: 8

Viti: 2001

JetRight

Baza: KBNA

vende: 8

Viti: 2010

Avionët JetSelect

Baza: KCMH

vende: 8

Viti: 1999

Aviacioni Jetstream

Baza: KBFI

vende: 8

Viti: 1998

MedFlight Një

Baza: KSEA

vende: 6

Viti: 2014

Ambulancë ajrore Medway

Baza: KLZU

vende: 2

Viti: 1999

Avionë kombëtarë

Baza: KFLL

vende: 9

Viti: 2001

Avionë kombëtarë

Baza: KFLL

vende: 7

Viti: 2005

Avionë kombëtarë

Baza: KFLL

vende: 8

Viti: 2001

Avionë kombëtarë

Baza: KFLL

vende: 8

Viti: 2000

Aviacioni i Ri Botëror

Baza: KABE

vende: 8

Viti: 2001

Aviacioni i Ri Botëror

Baza: KELM

vende: 8

Viti: 2000

Aviacioni i Dallasit të Veriut

Baza: KADS

vende: 9

Viti: 2007

Paradigma Jet Management

Baza: KAUS

vende: 9

Viti: 2001

Avionë privatë

Baza: KPWA

vende: 8

Viti: 2006

Aviacioni rektriks

Baza: KSRQ

vende: 9

Viti: 2004

Aviacioni rektriks

Baza: KBED

vende: 9

Viti: 2001

Menaxhimi i Reynolds Jet

Baza: KPWA

vende: 8

Viti: 2001

Menaxhimi i Reynolds Jet

Baza: KLUK

vende: 7

Viti: 2006

Kërkimi i qiellit

Baza: KCLE

vende: 9

Viti: 2006

Aviacioni Trego-Dugan

Baza: KLBF

vende: 8

Viti: 2000

Qendra Ajrore e Vizionit

Baza: KBIV

vende: 8

Viti: 1999

Pasqyrë e avionëve

La Bombardier Learjet 45 është një avion i lehtë i cili u dorëzua midis 1998 dhe 2008.

Aktualisht, ka 247 Learjet 45 në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Bombardier Learjet 45 është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 8 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 65 metra kub.

La Learjet 45 është i aftë të lundrojë deri në 460 knots, me një diapazon maksimal prej 1420 milje detare (1634.1076 milje / 2629.84 km).

Lartësia maksimale e lundrimit në det Learjet 45 vjen në 51000 këmbë. Kur jeni në lundrim, Bombardier Learjet 45 ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 198 galonësh në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Honeywell TFE731-20AR, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 3500 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një prodhim total futës prej 7000.

Si pasojë, Bombardier Learjet 45 ka një distancë minimale ngritjeje prej 4400 dhe një distancë minimale uljeje prej 2440.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për Learjet 45 është 3500 dollarë.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Bombardier Learjet 45 kishte një çmim liste prej 10 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit