Bombardier Learjet Karta 40XR

Pasagjerët

6 Simbol i paqës

Varg

1,780 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 3,250

Çmimi i blerjes

$ 11 milion

Ne sherbim

93 avion

Ku të Karta Bombardier Learjet 40XR

Kryetari Airmotive II

Baza: KDAL

vende: 7

Viti: 2005

Menaxhimi Ekzekutiv i Jeteve

Baza: KILG

vende: 6

Viti: 2006

Aviacioni Jet Linx

Baza: KDAL

vende: 6

Viti: 2005

Menaxhimi i Jetit Verior

Baza: KGRR

vende: 7

Viti: 2009

Menaxhimi i Jetit Verior

Baza: KGRR

vende: 6

Viti: 2014

Menaxhimi i Jetit Verior

Baza: KGRR

vende: 6

Viti: 2007

Menaxhimi i Jetit Verior

Baza: KGRR

vende: 6

Viti: 2007

Menaxhimi i Jetit Verior

Baza: KGRR

vende: 6

Viti: 2008

Menaxhimi i Jetit Verior

Baza: KGRR

vende: 6

Viti: 2011

Transporti Ajror Omni

Baza: KTUL

vende: 7

Viti: 2011

Avionë privatë

Baza: KPWA

vende: 7

Viti: 2007

Pasqyrë e avionëve

La Bombardier Learjet 40XR është një avion i lehtë i cili u dorëzua midis 2005 dhe 2012.

Aktualisht, ka 93 Learjet 40XR në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Bombardier Learjet 40XR është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 6 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 50 metra kub.

La Learjet 40XR është i aftë të lundrojë deri në 460 knots, me një diapazon maksimal prej 1780 milje detare (2048.3884 milje / 3296.56 km).

Lartësia maksimale e lundrimit në det Learjet 40XR vjen në 51000 këmbë. Kur jeni në lundrim, Bombardier Learjet 40XKanë një djegie mesatare të karburantit në orë prej 212 galone në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Honeywell TFE731-20BR, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 3500 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një dalje totale të prodhimit prej 7000.

Si pasojë, Bombardier Learjet 40XR ka një distancë minimale ngritjeje prej 4250 dhe një distancë minimale uljeje prej 2430.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për Learjet 40XR është 3250 dollarë.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Bombardier Learjet 40XR kishte një çmim liste prej 11 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit