Bombardier Learjet 35A Karta

Pasagjerët

8 Simbol i paqës

Varg

2,859 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 2,600

Çmimi i blerjes

$5 milion

Ne sherbim

608 avion

Ku të Karta Bombardier Learjet 35A

Aero-Air

Baza: KSGJK

vende: 2

Viti: 1980

Shërbimi i Ambulancës Ajrore dhe Medevac AeroCare

Baza: KARR

vende: 5

Viti: 1981

Shërbimi i Ambulancës Ajrore dhe Medevac AeroCare

Baza: KSGR

vende: 7

Viti: 1979

Shërbimet Aero Jet

Baza: KSDL

vende: 8

Viti: 1979

Shërbimet Aero Jet

Baza: KSDL

vende: 7

Viti: 1980

Shërbimet Aero Jet

Baza: KSDL

vende: 8

Viti: 1982

Ambulanca ajrore Aeromedevac

Baza: KLASA

vende: 7

Viti: 1982

Ambulanca ajrore Aeromedevac

Baza: KPWK

vende: 8

Viti: 1985

Ambulanca ajrore Aeromedevac

Baza: KSAN

vende: 2

Viti: 1981

Ambulanca ajrore në të gjithë botën

Baza: KPIE

vende: 9

Viti: 1987

Ambulanca ajrore në të gjithë botën

Baza: KAFJ

vende: 10

Viti: 1977

AirCare1International

Baza: KFXE

vende: 6

Viti: 1985

AirCare1International

Baza: KFXE

vende: 6

Viti: 1981

Shërbimet Ajrore

Baza: KTVC

vende: 7

Viti: 1990

Bankair

Baza: AKKE

vende: 8

Viti: 1978

Bankair

Baza: AKKE

vende: 8

Viti: 1978

Bankair

Baza: AKKE

vende: 8

Viti: 1978

Çarter Airlines

Baza: KLASA

vende: 8

Viti: 1977

Aviacioni Klasik

Baza: KSLC

vende: 6

Viti: 1979

Aviacioni Lacy Lacy

Baza: KVNY

vende: 8

Viti: 1983

Aviacioni Lacy Lacy

Baza: KVNY

vende: 8

Viti: 1981

Aviacioni Lacy Lacy

Baza: KBFI

vende: 8

Viti: 1979

Aviacioni Lacy Lacy

Baza: KBFI

vende: 6

Viti: 1989

Aviacioni me kontur

Baza: KMQY

vende: 8

Viti: 1978

Kartat ajrore të korporatave

Baza: KFXE

vende: 8

Viti: 1985

Hapësirë ​​ajrore DuPage

Baza: KDPA

vende: 8

Viti: 1980

Avionët e Bregut Lindor

Baza: KABE

vende: 8

Viti: 1980

Avionët e Bregut Lindor

Baza: KABE

vende: 8

Viti: 1980

Gjeorgji Jet

Baza: KLZU

vende: 8

Viti: 1983

Global Aviacionit

Baza: KHIO

vende: 8

Viti: 1985

Shërbimet Ndërkombëtare të Aviacionit

Baza: KAPA

vende: 8

Viti: 1982

Shërbimet Ndërkombëtare të Aviacionit

Baza: KAPA

vende: 8

Viti: 1982

Shërbimet Ndërkombëtare të Aviacionit

Baza: KAPA

vende: 8

Viti: 1983

ICU e avionëve

Baza: KBKV

vende: 3

Viti: 1979

Jet Rescue Ambulanca ajrore

Baza: KBCT

vende: 1

Viti: 1978

Aeroplanë Jet Set

Baza: KSNA

vende: 7

Viti: 1980

Kartat e Kalitta

Baza: KYIP

vende: 8

Viti: 1981

Ambulancë ajrore Medway

Baza: KLZU

vende: 2

Viti: 1981

Ambulancë ajrore Medway

Baza: KLZU

vende: 2

Viti: 1981

Ambulancë ajrore Medway

Baza: KLZU

vende: 2

Viti: 1979

Ambulancë ajrore Medway

Baza: KLZU

vende: 2

Viti: 1981

Merlin Një

Baza: KSAT

vende: 8

Viti: 1980

Merlin Një

Baza: KDWH

vende: 6

Viti: 1984

Merlin Një

Baza: KTUL

vende: 8

Viti: 1981

Transporti Ajror Omni

Baza: KTUL

vende: 8

Viti: 1981

Phoenix Air

Baza: KVPC

vende: 7

Viti: 1979

Reva

Baza: KEKM

vende: 5

Viti: 1981

Reva

Baza: KEKM

vende: 5

Viti: 1987

Reva

Baza: KEKM

vende: 5

Viti: 1992

Reva

Baza: KEKM

vende: 5

Viti: 1982

Reva

Baza: KEKM

vende: 5

Viti: 1979

Reva

Baza: KEKM

vende: 5

Viti: 1981

Reva

Baza: KEKM

vende: 5

Viti: 1982

Reva

Baza: KEKM

vende: 5

Viti: 1978

Reva

Baza: KEKM

vende: 5

Viti: 1984

Karta e Ajrit Mbretëror

Baza: KPTK

vende: 7

Viti: 1977

Karta e Ajrit Mbretëror

Baza: KPTK

vende: 7

Viti: 1982

Shërbimi i Fluturimit KLSH

Baza: KGSP

vende: 8

Viti: 1982

Aviacioni i SC

Baza: KJVL

vende: 7

Viti: 1989

Airlines Sierra West

Baza: KTOL

vende: 0

Viti: 1979

Kartat e ajrit të thesarit

Baza: KISP

vende: 8

Viti: 1978

Ambulanca ajrore Trinity International

Baza: KFXE

vende: 8

Viti: 1980

Ambulanca ajrore Trinity International

Baza: KFXE

vende: 8

Viti: 1982

UltraAir

Baza: KOMA

vende: 8

Viti: 1980

Shërbimet Ajrore Ventura

Baza: KFRG

vende: 8

Viti: 1986

West Bend Air

Baza: KETB

vende: 8

Viti: 1981

Pasqyrë e avionëve

La Bombardier Learjet 35A është një avion i lehtë i cili u dorëzua midis 1976 dhe 1992.

Aktualisht, ka 608 Learjet 35A në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Bombardier Learjet 35A është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 8 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 40 metra kub.

La Learjet 35A është i aftë të lundrojë deri në 451 knots, me një diapazon maksimal prej 2859 milje detare (3290.08002 milje / 5294.868 km).

Lartësia maksimale e lundrimit në det Learjet 35A vjen në 45000 këmbë. Kur jeni në lundrim, Bombardier Learjet 35Ka një djegie mesatare të karburantit në orë për 197 galona në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Honeywell TFE731-2-2B, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 3500 lbs të shtytjes. Kjo, pra, rezulton në një prodhim total futës prej 7000.

Si pasojë, Bombardier Learjet 35A ka një distancë minimale ngritjeje prej 4972 dhe një distancë minimale uljeje prej 3075.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për Learjet 35A është 2600 dollarë.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Bombardier Learjet 35A kishte një çmim liste prej 4.8 milion $.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit