Bombardier Learjet 31A Karta

Pasagjerët

6 Simbol i paqës

Varg

1,252 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 2,750

Çmimi i blerjes

$7 milion

Ne sherbim

208 avion

Ku të Karta Bombardier Learjet 31A

Avionë AB

Baza: KMEM

vende: 7

Viti: 1996

Aero-Air

Baza: KHIO

vende: 7

Viti: 1992

Ambulanca ajrore Aeromedevac

Baza: KSAN

vende: 2

Viti: 1994

Të gjitha në avionë

Baza: KSDL

vende: 7

Viti: 1993

Menaxhimi i ajrit të biznesit

Baza: KRDU

vende: 8

Viti: 1994

Menaxhimi i ajrit të biznesit

Baza: KBFI

vende: 7

Viti: 1995

Corp Catalina Aerospace

Baza: KOKA

vende: 8

Viti: 1991

Elite Air

Baza: KPIE

vende: 7

Viti: 1987

Karta e Jet 1

Baza: KAPF

vende: 8

Viti: 2000

Aviacioni i Hyrjes në Jet

Baza: KJVY

vende: 7

Viti: 1996

Jetex

Baza: SHSKU

vende: 7

Viti: 1995

Shërbimet LR

Baza: KABE

vende: 7

Viti: 1992

Aviacionit Malor

Baza: KBGJK

vende: 8

Viti: 1999

Aviacioni i Dallasit të Veriut

Baza: KADS

vende: 8

Viti: 2000

Avionë privatë

Baza: KPWA

vende: 5

Viti: 1994

Avionë privatë

Baza: KSAT

vende: 8

Viti: 2002

Karta e Ajrit Trans-Paqësor

Baza: PHNL

vende: 8

Viti: 1995

Pasqyrë e avionëve

La Bombardier Learjet 31A është një avion i lehtë i cili u dorëzua midis 1991 dhe 2003.

Aktualisht, ka 208 Learjet 31A në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Bombardier Learjet 31A është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 6 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 40 metra kub.

La Learjet 31A është i aftë të lundrojë deri në 456 knots, me një diapazon maksimal prej 1252 milje detare (1440.77656 milje / 2318.704 km).

Lartësia maksimale e lundrimit në det Learjet 31A vjen në 51000 këmbë. Kur jeni në lundrim, Bombardier Learjet 31Ka një djegie mesatare të karburantit në orë për 202 galona në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Honeywell TFE731-2, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 3500 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një dalje totale të fuqisë prej 7000.

Si pasojë, Bombardier Learjet 31A ka një distancë minimale ngritjeje prej 3800 dhe një distancë minimale uljeje prej 2500.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për Learjet 31A është 2750 dollarë.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Bombardier Learjet 31A kishte një çmim liste prej 6.5 milion $.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit