Bombardier Global Karta Express

Pasagjerët

18 Simbol i paqës

Varg

6,100 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 7,100

Çmimi i blerjes

$ 11 milion

Ne sherbim

150 avion

Ku të Karta Bombardier Global Ekspres

Aviacioni Lacy Lacy

Baza: KVNY

vende: 12

Viti: 2002

Aviacioni me kontur

Baza: KMQY

vende: 14

Viti: 2007

Elite Air

Baza: KPIE

vende: 16

Viti: 2003

Menaxhimi Ekzekutiv i Jeteve

Baza: KBDR

vende: 15

Viti: 2004

Aviacioni Gama

Baza: KPBI

vende: 16

Viti: 2000

Aviacioni Gama

Baza: KVNY

vende: 10

Viti: 2001

Grupi Ndërkombëtar i Avionëve

Baza: KJFK

vende: 19

Viti: 2007

AVIACIONI JET

Baza: KBUR

vende: 12

Viti: 1999

AVIACIONI JET

Baza: KTEB

vende: 13

Viti: 2001

Jet Edge International

Baza: KVNY

vende: 12

Viti: 2003

Jet Edge International

Baza: KVNY

vende: 10

Viti: 1998

Liberty Jet

Baza: KFLL

vende: 12

Viti: 1999

Aviacioni Solairus

Baza: KHIO

vende: 14

Viti: 1999

Aviacioni Taughannock

Baza: KIT

vende: 13

Viti: 2000

Avionë Tempus

Baza: KTEB

vende: 12

Viti: 1999

Karta e avionëve në të gjithë botën

Baza: KTEB

vende: 12

Viti: 2000

Pasqyrë e avionëve

La Bombardier Global Express është një avion i madh i cili u dorëzua midis viteve 1999 dhe 2006.

Aktualisht, ka 150 Global Shprehni në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Bombardier Global Express është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 18 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 185 metra kub.

La Global Express është i aftë të lundrojë deri në 488 knots, me një diapazon maksimal prej 6100 milje detare (7019.758 milje / 11297.2 km).

Lartësia maksimale e lundrimit në det Global Express vjen në 51000 metra. Kur jeni në lundrim, Bombardier Global Shpreh një djegie mesatare të karburantit në orë për 486 galona në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët Rolls-Royce BR710-A2-20, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 14750 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një prodhim total futës prej 29500.

Si pasojë, Bombardier Global Express ka një distancë minimale ngritjeje prej 5820 dhe një distancë minimale uljeje prej 2670.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për Global Express është 7100 dollarë.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Bombardier Global Express kishte një çmim liste prej 11 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit