Bombardier Challenger 605 Karta

Pasagjerët

12 Simbol i paqës

Varg

3,749 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 6,500

Çmimi i blerjes

$ 21 milion

Ne sherbim

288 avion

Ku të Karta Bombardier Challenger 605

Rrugët e drejtimit ekzekutiv

Baza: KISP

vende: 12

Viti: 2010

Menaxhimi Ekzekutiv i Jeteve

Baza: KBED

vende: 12

Viti: 2011

Menaxhimi Ekzekutiv i Jeteve

Baza: KTEB

vende: 12

Viti: 2007

Menaxhimi Ekzekutiv i Jeteve

Baza: KBFI

vende: 12

Viti: 2013

Menaxhimi Ekzekutiv i Jeteve

Baza: KTEB

vende: 12

Viti: 2007

Menaxhimi Ekzekutiv i Jeteve

Baza: KTEB

vende: 11

Viti: 2012

Menaxhimi Ekzekutiv i Jeteve

Baza: KTPL

vende: 12

Viti: 2012

Karta e Panairit të Ajrit të Erës

Baza: KOKA

vende: 12

Viti: 2013

Punimet e fluturimit

Baza: KHEF

vende: 9

Viti: 2009

Wings Florida

Baza: KBCT

vende: 9

Viti: 2012

Aviacioni Gama

Baza: KSDL

vende: 11

Viti: 2012

Aviacioni Gama

Baza: KCHO

vende: 12

Viti: 2011

Karta e Jet-it në të gjithë botën Hop-A-Jet

Baza: KFXE

vende: 10

Viti: 2008

Image Charter Air

Baza: KASW

vende: 12

Viti: 2007

Aviacioni i Hyrjes në Jet

Baza: KPBI

vende: 10

Viti: 2007

Aviacioni Jet Linx

Baza: KDAL

vende: 12

Viti: 2008

Karta e Meridian Air

Baza: KMHT

vende: 9

Viti: 2012

Karta e Meridian Air

Baza: KTEB

vende: 9

Viti: 2009

Avionë ajri dielli

Baza: KCMA

vende: 10

Viti: 2009

Karta e Avionëve Tavaero

Baza: KHOU

vende: 12

Viti: 2008

Pasqyrë e avionëve

La Bombardier Challenger 605 është një avion i madh i cili u dorëzua midis 2007 dhe 2015.

Aktualisht, ka 288 Challenger 605 në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Bombardier Challenger 605 është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 12 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 115 metra kub.

La Challenger 605 është i aftë të lundrojë deri në 490 knots, me një diapazon maksimal prej 3749 milje detare (4314.27422 milje / 6943.148 km).

Lartësia maksimale e lundrimit në det Challenger 605 vjen në 41000 këmbë. Kur jeni në lundrim, Bombardier Challenger 605 ka një djegie mesatare të karburantit në orë prej 329 galonësh në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët General Electric CF34-3B, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 8729 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një prodhim total të shtytjes prej 17458.

Si pasojë, Bombardier Challenger 605 ka një distancë minimale ngritjeje prej 5950 dhe një distancë minimale uljeje prej 2300.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për Challenger 605 është 6500 dollarë.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Bombardier Challenger 605 kishte një çmim liste prej 21 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit