Bombardier Challenger Karta 601-3R

Pasagjerët

12 Simbol i paqës

Varg

3,380 Milje Detare

Çmimi për orë

$ 6,250

Çmimi i blerjes

$ 19 milion

Ne sherbim

60 avion

Ku të Karta Bombardier Challenger 601-3R

Aviacioni Schubach

Baza: KCRQ

vende: 12

Viti: 1994

Pasqyrë e avionëve

La Bombardier Challenger 601-3R është një avion i madh i cili u dorëzua midis 1993 dhe 1996.

Aktualisht, ka 60 Challenger 601-3R në shërbim aktiv në të gjithë botën.

La Bombardier Challenger 601-3R është në gjendje të konfigurohet me hapësirë ​​për deri në 12 pasagjerë. Sidoqoftë, shumica e avionëve janë konfiguruar me shumë më pak kapacitet ulësesh. Kapaciteti maksimal i bagazhit qëndron në 115 metra kub.

La Challenger 601-3R është i aftë të lundrojë deri në 460 knots, me një diapazon maksimal prej 3380 milje detare (3889.6364 milje / 6259.76 km).

Lartësia maksimale e lundrimit në det Challenger 601-3R vjen në 41000 këmbë. Kur jeni në lundrim, Bombardier Challenger 601-3Ras një djegie mesatare të karburantit në orë prej 310 gallons në orë (GPH).

Mundësuar nga motorët General Electric CF34-3A1, secili motor është në gjendje të prodhojë deri në 8729 bs shtytje. Kjo, pra, rezulton në një prodhim total futës prej 17458.

Si pasojë, Bombardier Challenger 601-3R ka një distancë minimale ngritjeje prej 6500 dhe një distancë minimale uljeje prej 2700.

Për sa i përket chartering-ut, çmimi mesatar i vlerësuar mesatar i orës për Challenger 601-3R është 6250 dollarë.

Për më tepër, në kohën e prodhimit, Bombardier Challenger 601-3R kishte një çmim liste prej 19 milion dollarë.

Shifrat në thellësi

Performance

Diapazoni: nm

Shpejtësia e lundrimit: knots

Tavani: këmbët

Largësia në ngritje: këmbët

Largësia e uljes: këmbët


përmasat

Gjatësia e jashtme: metra

Lartësia e jashtme: metra

Hapësira e krahëve: metra

Gjatësia e brendshme: metra

Gjerësia e brendshme: metra

Lartësia e brendshme: metra

Raporti i brendshëm / i jashtëm:%

rehati

Numri i udhëtarëve:

Nivelet e zhurmës së kabinës: dB

Lartësia e kabinës: këmbët

Çmimi i vlerësuar për orë: $

Çmimi i blerjes: milion dollarë


Fuqija

Prodhuesi i motorit:

Modeli i motorit:

Djegia e karburantit: Galona për orë

peshat

Kapaciteti i bagazhit: Këmbët kubike

Pesha e bagazhit: bs

Pesha maksimale e heqjes: lbs

Harta e Diapazonit