Krahasimet e avionëve

Industria e avionëve privatë ofron një gamë të gjerë opsionesh të përshtatura për të përmbushur kërkesa të ndryshme, me dy pretendentë të rëndësishëm që janë Cessna

La Embraer Praetor 500 dhe Cessna Citation Latitude janë dy avionë privatë të përmasave të mesme shumë të aftë. Të Praetor 500 është zëvendësimi për

La Embraer Legacy 500 dhe Cessna Citation Latitude janë dy avionë privatë me madhësi të mesme shumë të aftë. Të dy avionët kanë aftësi të ngjashme me rreze, të ngjashme

La Gulfstream G650 dhe Gulfstream G650ER janë dy avionë pothuajse identikë, me ER të G650ER që qëndron për "gamë të zgjeruar". Prandaj, ajo

La Gulfstream G500 dhe Dassault Falcon 7X janë dy avionë të ngjashëm, të dy konkurrojnë në të njëjtin segment. Zgjedhja midis këtyre dy avionëve

Në shikim të parë, Gulfstream G650 dhe Embraer Lineage 1000E mund të duket si avion i ngjashëm, veçanërisht duke pasur parasysh se ata kanë një aeroplan relativisht të ngjashëm

La Embraer Legacy 500 dhe Dassault Falcon 2000LXS janë dy avionë të aftë me madhësi super të mesme që mund të lundrojnë larg dhe shpejt. Megjithatë, atje

La Gulfstream G600 dhe Falcon 6X janë dy nga avionët më të fundit të biznesit që kanë dalë në treg. Këto dy avionë kanë shumicën

La Bombardier Global familja e avionëve përbëhet nga 8 avionë, me dërgesat e para afro 25 vjet më parë.

La Legacy 450 dhe Legacy 500 janë dy avionë biznesi të mesëm të njohur. Ata janë pjesë e Legacy familje nga Embraer cili

La Cessna Citation Mustang Embraer Phenom 100 janë dy konkurrentë të ashpër dhe të drejtpërdrejtë. Shanset janë që nëse jeni duke kërkuar një

La Dassault Falcon 2000LXS dhe Gulfstream G280 janë dy avionët më të vegjël aktualisht në prodhim nga secili prodhues. Të dy avionët janë të aftë

La Cessna Citation Longitude Embraer Praetor 600 janë dy avionët më të mëdhenj që çdo prodhues ka aktualisht në prodhim. Të Praetor

La Gulfstream G650ER është avioni privat me rreze të gjatë të zgjedhur për shumë nga individët më të pasur në botë, si Elon Musk dhe

La Bombardier Global 6000 dhe Gulfstream G550 janë konkurrentë të ashpër në botën e avionëve privatë me rreze të gjatë. Të dy synojnë të njëjtën gjë

La Cessna Citation CJ4 është në krye të kategorisë së avionëve të lehtë. Në krahasim, Cessna Citation

La Cessna Citation CJ4 dhe Cessna Citation XLS+ janë dy avionë shumë të ngjashëm të prodhuar nga Cessna. Këto dy avionë kanë të ngjashme

La Dassault Falcon 900LX dhe Gulfstream G500 janë dy avionë biznesi shumë të aftë dhe me rreze të gjatë. Të Falcon mbart trijet unike Falcon projektimit.

La Cessna Citation CJ4 dhe Pilatus PC-24 janë dy nga avionët më të mëdhenj privatë të certifikuar me një pilot në treg. Të dy këta avionë

La Embraer Phenom 300 dhe Phenom 300E janë dy avionë të njohur biznesi të krijuar për të ofruar performancë, rehati dhe efikasitet të jashtëzakonshëm për një