Оди до главна содржина

Начини на летање

Откријте ги различните начини на летање со приватен авион

Приватна авионска повелба

Откријте најмногу популарен приватен авион аеродроми со податоци во реално време.

Авионски картички

Пресметајте го времето на летот, трошоците за чартер, трошоците за сопственост и согорувањето на гориво за која било мисија приватен авион.

Фракционо поседување

Пресметајте колку јаглерод се испушта од мисија со приватен авион.

Целосна сопственост

Добијте ги проценетите трошоци за гориво за приватен авион и проценетото гориво што се користи за која било должина на мисијата.