Пребарувајте многу лесни авиони

Производител
Во продукција
Филтер според патниците
до GO
Филтер според опсег (НМ)
до GO
Филтер по цена на час ($)
до GO
Филтер според набавна цена (милиони долари)
до GO
Ресетирај ги филтрите
Прикажани 1 - 9 од 9 авиони Прикажани се сите 9 авиони Прикажување на единствениот авион Не се пронајдени резултати
Наслов
Патници
Опсег
Брзина на крстарење
Таванот
Гори гориво
Капацитет на багаж
Часовна цена
Куповната цена
Cessna Citation Mustang Надвор
Број на патници:
5
Опсег:
1,343
nm
Брзина на крстарење:
340
knots
Таван:
41,000
нозете
Гори гориво:
95
Галони на час
Капацитет на багаж:
57
кубни стапки
Проценета за секој час:$
3,500
Куповната цена:$
3.35
милиони евра
Произведени години:
2006
-
2017
Затемнување 550 надворешност
Број на патници:
5
Опсег:
1,125
nm
Брзина на крстарење:
375
knots
Таван:
41,000
нозете
Гори гориво:
55
Галони на час
Капацитет на багаж:
16
кубни стапки
Проценета за секој час:$
2,600
Куповната цена:$
3
милиони евра
Произведени години:
2014
-
2018
Embraer Phenom 100 Надворешност
Број на патници:
6
Опсег:
1,178
nm
Брзина на крстарење:
389
knots
Таван:
41,000
нозете
Гори гориво:
90
Галони на час
Капацитет на багаж:
70
кубни стапки
Проценета за секој час:$
2,500
Куповната цена:$
2.85
милиони евра
Произведени години:
2008
-
2014
Cirrus Vision Jet SF50 Надворешен воздушен удар што лета низ облаци во сина боја
Број на патници:
5
Опсег:
1,275
nm
Брзина на крстарење:
311
knots
Таван:
31,000
нозете
Гори гориво:
50
Галони на час
Капацитет на багаж:
25
кубни стапки
Проценета за секој час:$
1,900
Куповната цена:$
2.85
милиони евра
Произведени години:
2016
-
Презентираат
Екстериер на HondaJet во сина боја, воздушен удар над лево на облаците
Број на патници:
6
Опсег:
1,223
nm
Брзина на крстарење:
415
knots
Таван:
43,000
нозете
Гори гориво:
90
Галони на час
Капацитет на багаж:
66
кубни стапки
Проценета за секој час:$
2,400
Куповната цена:$
4.8
милиони евра
Произведени години:
2015
-
Презентираат
Embraer Phenom 100EV надворешност
Број на патници:
6
Опсег:
1,178
nm
Брзина на крстарење:
406
knots
Таван:
41,000
нозете
Гори гориво:
80
Галони на час
Капацитет на багаж:
70
кубни стапки
Проценета за секој час:$
2,400
Куповната цена:$
4.5
милиони евра
Произведени години:
2017
-
Презентираат
Cessna Citation Екстериерот М2
Број на патници:
6
Опсег:
1,550
nm
Брзина на крстарење:
404
knots
Таван:
41,000
нозете
Гори гориво:
120
Галони на час
Капацитет на багаж:
46
кубни стапки
Проценета за секој час:$
2,350
Куповната цена:$
4.7
милиони евра
Произведени години:
2013
-
Презентираат
Embraer Phenom 100E Надворешен
Број на патници:
6
Опсег:
1,178
nm
Брзина на крстарење:
389
knots
Таван:
41,000
нозете
Гори гориво:
90
Галони на час
Капацитет на багаж:
70
кубни стапки
Проценета за секој час:$
2,600
Куповната цена:$
4.5
милиони евра
Произведени години:
2014
-
2017
Затемнување 500 надворешно во лет
Број на патници:
5
Опсег:
1,125
nm
Брзина на крстарење:
370
knots
Таван:
41,000
нозете
Гори гориво:
68
Галони на час
Капацитет на багаж:
40
кубни стапки
Проценета за секој час:$
1,700
Куповната цена:$
1
милиони евра
Произведени години:
2006
-
2008