Оди до главна содржина

Поврат на средства

Вовед

Ви благодариме што купувате со нас, доколку не сте задоволни со купувањето, тука сме да ви помогнеме. Имајте предвид дека сите претплати се конечни, нема да се прифаќаат рефундирање.

Нашиот индивидуален план доаѓа со 7-дневен бесплатен пробен период што ви овозможува да го тестирате производот пред да се обврзете да платите.

Последно ажурирање на 1 август 2023 година.