Пребарувајте авиони со пропелер

Производител
Во продукција
Филтер според патниците
до GO
Филтер според опсег (НМ)
до GO
Филтер по цена на час ($)
до GO
Филтер според набавна цена (милиони долари)
до GO
Ресетирај ги филтрите
Прикажани 1 - 3 од 3 авиони Прикажани се сите 3 авиони Прикажување на единствениот авион Не се пронајдени резултати
Наслов
Патници
Опсег
Брзина на крстарење
Таванот
Гори гориво
Капацитет на багаж
Часовна цена
Куповната цена
King Air 260 надворешно на земја со вклучени мотори
Број на патници:
7
Опсег:
1,720
nm
Брзина на крстарење:
310
knots
Таван:
35,000
нозете
Гори гориво:
80
Галони на час
Капацитет на багаж:
55
кубни стапки
Проценета за секој час:$
2,200
Куповната цена:$
6.7
милиони евра
Произведени години:
2021
-
Презентираат
Полетување на надворешноста на Бихкрафт Кинг Ер 360 од пистата
Број на патници:
9
Опсег:
1,806
nm
Брзина на крстарење:
312
knots
Таван:
35,000
нозете
Гори гориво:
90
Галони на час
Капацитет на багаж:
71
кубни стапки
Проценета за секој час:$
3,000
Куповната цена:$
7.9
милиони евра
Произведени години:
2021
-
Презентираат
Pilatus Екстериер за PC-12 за време на крстарење со планини позади
Број на патници:
10
Опсег:
1,803
nm
Брзина на крстарење:
290
knots
Таван:
30,000
нозете
Гори гориво:
55
Галони на час
Капацитет на багаж:
40
кубни стапки
Проценета за секој час:$
2,000
Куповната цена:$
4.4
милиони евра
Произведени години:
2020
-
Презентираат