Оди до главна содржина

Сè што треба да знаете за да купите Приватен авион

Веднаш пристапете до сеопфатна платформа за сопственост на приватен авион за над 140 приватни авиони, што ќе ви овозможи самоуверено да купите приватен авион.

Користете повеќе од 10 променливи за моментално филтрирање преку над 140 авиони. Филтрирајте за лесно да го пронајдете вистинскиот авион за вашето купување.

Веднаш пресметајте ги проценетите годишни трошоци за сопственост на над 140 приватни авиони, приспособени на вашата предвидена употреба. Погледнете го расчленувањето на секоја цена.

Пристапете до сегашните и историските пазарни вредности за повеќе од 1,000 моделски години на приватни авиони, комплетирани со приспособени и идни вредности на авионската рамка.

 • Донесувајте подобри одлуки, побрзо
 • Откријте клучни информации за над 140 приватни авиони
 • Избегнувајте да направите скапа грешка
 • Заштедете време со тоа што ги имате сите критични информации на едно место
 • Поедноставете го истражувањето на авионите со сите податоци во единствен, интегриран систем
 • Навигирајте низ платформата без напор за брзо да добиете резултати

Пребарување и филтрирање на авиони

Нурнете во податоците

Споредете авиони

Трошоци за стекнување

 • Сите цени: Откријте ја новата листа на цени, моменталната вредност, годишната амортизација, приспособете се за часови и идните предвидени вредности.
 • Лесно се визуелизира: Сите вредности се прикажани на графикон и лесна за читање табела.
 • Најдете ја вистинската инвестиција: Оваа алатка е идеална за кога сакате да донесете одлука за купување и да го пронајдете авионот што ќе ја задржи најголемата вредност.

Споредете авиони

 • Лесно најдете разлики: Откријте ги разликите во перформансите, споредба во трошоците за сопственост, трошоци за стекнување, амортизација, идна вредност и многу повеќе.
 • Споредете до 3 авиони: Изберете до 3 авиони за да ги споредите одеднаш и лесно визуелизирајте го опсегот на авионот одеднаш на една карта.
 • Извезете како PDF: Можете да го извезете целиот извештај за споредба како PDF извештај за преглед во секое време.

Аеродром и мапи за одржување

 • Внесете која било локација: Внесете било кој global локација за да ги пронајдете аеродромите и капацитетите за одржување што можат да го поддржат вашиот избран авион.
 • Филтрирајте ги вашите резултати: Намалете ги сите резултати врз основа на барањата за аеродром и одржување.
 • Најдете соодветни авиони за вашите мисии: Совршено кога се обидувате да одредите кој авион всушност може да се користи за вашиот профил на мисија и најлесното место за одржување на вашиот авион.

Трошоци за сопственост

 • Прилагодени на вашата употреба: Внесете ги очекуваните годишни часови на летот и добијте единствена бројка за проценетите годишни оперативни трошоци.
 • Распределба на годишни трошоци: Сите трошоци се поделени по одделни категории и може да се менуваат врз основа на регионот, валутата или рачно да се приспособат поединечно.
 • Буџетот е подобар: Совршено за сопственици и оператори кои бараат прецизно да го буџетираат своето искуство во сопственост на приватен авион.

PDF извештаи

 • Приспособете ги извештаите: Брендирајте ги извештаите со името на вашата компанија, логото и името на клиентот, со сите бројки прилагодени на точното сценарио.
 • Единечни или споредни авиони: Извезете единечен извештај за авион или извештај за споредба како PDF.
 • Неограничен извоз: Нема ограничување на бројот на извоз на PDF што можете да ги извршите.

Технички податоци

 • Опсег на податоци: Откријте повеќе точки за податоци што покриваат различни аспекти на техничките податоци. Од максимален опсег до бројки за согорување на гориво на час. Рамни подови до максимална тежина при полетување.
 • Знајте ги вашите способности на авиони: Разбирањето на способностите и перформансите на вашиот иден авион е од клучно значење за да се осигури дека може да ги исполни вашите барања.
 • Направете директни споредби: Лесно споредете ги податоците помеѓу авионите за да разберете кој авион има перформанси и ефикасност што најдобро одговара на вашите потреби.

Мапа на опсег

 • Секоја почетна локација: Внесете почетна точка каде било во светот и видете колку далеку може да лета вашиот избран авион.
 • Направете брзи, визуелизирајте евалуации: Совршена алатка за брзо оценување дали авионот може да го прелета потребното растојание со типичен број патници во авионот.
 • Над 140 приватни авиони: Откријте и визуелизирајте го максималниот опсег за над 140 приватни авиони.

Започнете го вашиот Патување во сопственост денес

$3,999/ година
 • Трошоци за стекнување
 • Пребарување авиони
 • Споредете авиони
 • Трошоци за сопственост
 • PDF извештаи
 • Технички податоци
 • Мапа на опсег
 • Карта на аеродром
 • Карта за одржување
 • Повеќе корисници
$999/ година
 • Трошоци за стекнување
 • Пребарување авиони
 • Споредете авиони
 • Трошоци за сопственост
 • PDF извештаи
 • Технички податоци
 • Мапа на опсег
 • Карта на аеродром
 • Карта за одржување
 • Повеќе корисници
$899/ година
 • Трошоци за стекнување
 • Пребарување авиони
 • Споредете авиони
 • Трошоци за сопственост
 • PDF извештаи
 • Технички податоци
 • Мапа на опсег
 • Карта на аеродром
 • Карта за одржување
 • Повеќе корисници

Дали имате план за претпријатие?

Како да се приклучам?

Може ли лесно да ја откажам мојата претплата?

Какви плаќања прифаќате?

Имам повеќе прашања, како можам да контактирам со поддршката?