Оди до главна содржина

Мапа на приватен авионски опсег

Користете ја интерактивната мапа на опсегот за да видите колку далеку може да лета приватен авион од која било локација. Споредете до 3 авиони одеднаш.

Како работиме

Над 140 приватни авиони

Нашата карта на опсег вклучува импресивен избор од преку 140 различни приватни авиони, кои ги прикажуваат најновите млазници со долг дострел, како и класичните авиони кои се во употреба повеќе од половина век. Со толку разновидна палета на опции, можете лесно да ги истражувате и споредите можностите за опсег на различни млазници за да го најдете оној кој најдобро одговара на вашите потреби за патување.

Секоја локација

Нашата карта на опсег вклучува импресивен избор од преку 140 различни приватни авиони, кои ги прикажуваат најновите млазници со долг дострел, како и класичните авиони кои се во употреба повеќе од половина век. Со толку разновидна палета на опции, можете лесно да ги истражувате и споредите можностите за опсег на различни млазници за да го најдете оној кој најдобро одговара на вашите потреби за патување.

Споредете авиони

Картата на опсегот ви овозможува да изберете до три авиони во секое време, со што е лесно да се види како тие се разликуваат во однос на можностите за дострел. Можете да споредувате авиони во иста класа или од ист производител за да добиете вредни увиди за нивните перформанси и ефикасност.