Оди до главна содржина

Бесплатни алатки за приватен авион

Пристапете до целосно бесплатни алатки за приватен авион

Калкулатор на трошоци

Пресметајте го времето на летот, трошоците за чартер, трошоците за сопственост и согорувањето на гориво за која било мисија приватен авион.

Калкулатор за емисии

Пресметајте колку јаглерод се испушта од мисија со приватен авион.

Гори гориво

Добијте ги проценетите трошоци за гориво за приватен авион и проценетото гориво што се користи за која било должина на мисијата.

Мапа на опсег

Споредете го максималниот опсег до 3 приватни авиони на оваа интерактивна карта.