Приватна авионска повелба

Кога станува збор за изнајмување приватен авион, има илјадници компании кои се повеќе од среќни да помогнат.

Човек што седи гледа низ прозорецот на Dassault Falcon 6X

Ако со години летате со економија, идејата за возење чартер -летање со приватен авион можеби е застрашувачка. Многу луѓе,

Откако Ковид го погоди светот на почетокот на 2020 година, се повеќе луѓе бараат да летаат со чартер за приватен авион.

HondaJet Надворешен на земја со четиричлено семејство и куче што се оддалечуваат од авионот “

Ниту два лета со приватен авион не чинат исто, па кои се всушност факторите што влијаат на цената на чартерот на приватниот авион?

Полетување на надворешноста на Бихкрафт Кинг Ер 360 од пистата

Постојат многу фактори кои влијаат на тоа колку чини приватен авион на час лет. На пример, фактори како што се

Надворешен поглед на Falcon 6X за време на летот

Ако барате најисплатлив начин да летате приватно, веројатно сте свесни за празен приватен авион

Pilatus PC-24 на земја на зајдисонце со планини позади, бела боја, N224WA

Летањето со приватен авион изгледа како да е недостижно за повеќето луѓе. Сепак, не само што лета со приватен авион

Gulfstream Екстериер G650ER

Изборот на приватен брокер за авион се чини дека треба да биде едноставна работа. Брзото пребарување на Google ќе открие стотици брокери

Pilatus ПЦ-24 Ова е еден од ретките авиони со млазни авиони што не се пробиваат од писта со нечистотија или трева. Овој авион ќе

Gulfstream Екстериер G550

Картирањето приватен авион може да биде збунувачки бизнис, особено кога тоа ви е прв пат. Подолу составивме листа