Оди до главна содржина

Станете партнер и заработете провизија

Заработете 100 долари за секој корисник што ќе се пријави со вашата лична врска и 75 долари секој пат кога ќе се обнови.

Аплицирај сега

ЧЕКОР 1

Споделете ја вашата врска

Споделете ја вашата единствена врска, со целиот промотивен материјал, со вашата публика или пријатели. Ова осигурува дека кога некој ќе се придружи, знаеме дека сте го испратиле.

ЧЕКОР 2

Пријавување на клиенти

Клиентот потоа ќе биде упатен на нашата страница за продажба каде што ќе може да научи сè за нашата услуга. Вашето колаче ќе важи 30 дена по клиент.

ЧЕКОР 3

Се плаќа

Кога клиентот ќе се пријави користејќи ја вашата врска, тогаш ќе заработите 100 долари кои ќе бидат исплатени на крајот на следниот месец. Ако клиентот се обнови, тогаш ќе заработите уште 75 долари.

Зошто да се придружите на нашата партнерска програма?

Истражете ги бројните придобивки што ги добивате со тоа што сте партнер за споредете приватни авиони

  • 100 долари за секоја продажба
  • Комисија за обновување од 75 долари
  • 30 дена задржување колачиња
  • Без такса за придружување
  • Графика со висок квалитет
  • Сите плаќања во УСД
Аплицирај сега

Што нудиме

Дозволете им на корисниците да пребаруваат над 140 приватни авиони и да ги споредат трошоците за сопственост, трошоците за стекнување и податоци за перформансите.

Намалете над 140 опции за приватен авион со реални годишни трошоци за сопственост, заедно со технички податоци и трошоци за стекнување за да го пронајдете совршениот авион за вашето следно купување.

Дознај повеќе тука.

https://compareprivateplanes.com/images/Untitled.mp4

Започнете ја вашата апликација денес

  • Без такса за придружување
  • Брза стапка на одобрување
  • Висока стапка на провизија
исечено-лого-сино.png

Станете партнер денес

Веќе имате профил? Логирај се

Со кликнување на „Примени сега“, потврдувате дека сте прочитале и разбрале и се согласувате со нашите Услови за Користење Приватност.

Најчесто поставувани прашања

Како да се регистрирам?

Пријавувањето е лесно, само користете го формуларот погоре. За да аплицирате, само пополнете ги основните лични податоци, заедно со вашиот начин на промовирање на нашите услуги. Потоа ќе се слушнете од нас дали вашата апликација е успешна.

Дали е одобрено одобрување?

Одобрувањето не е загарантирано. Ние сме селективни околу тоа кој може да ја користи нашата партнерска програма. Затоа, погрижете се да наведете колку што е можно повеќе детали во формуларот за апликација за да ја подобрите можноста за одобрување. 

Кој е потенцијалот за заработка?

Потенцијалот за заработка е неограничен! Нема ограничување на бројот на клиенти кои можат да се регистрираат користејќи ја вашата врска. Згора на тоа, не постои ограничување на бројот на пати кога клиентот може да се обнови. Затоа, со текот на годините сè уште можевте да заработувате дури и без нови клиенти. 

Кога ќе се платам?

Парите се исплаќаат на партнерите на крајот на месецот откако клиентот ќе се приклучи. На пример, ако клиентот треба да се придружи на 20 април, вие (партнерот) ќе ја добиете вашата провизија од 100 долари на 31 мај.

Како можам да се плаќа?

Сите пари автоматски се дистрибуираат преку PayPal користејќи ја е-поштата што ја давате во формуларот за апликација. Се разбира, можете да ја ажурирате оваа е-пошта во секое време од контролната табла. 

Колку често се ажурира контролната табла на партнерот?

Контролната табла се ажурира секојдневно за да се осигура дека ги имате најточните броеви на дофат на раката.