Оди до главна содржина

Сè што ви треба за да го пронајдете вистинскиот авион

Пристапете до онлајн платформа која ги става техничките податоци, оперативните трошоци и трошоците за набавка на над 140 авиони, сите на едно место, помагајќи им на купувачите на приватни авиони и на професионалците без напор да го најдат вистинскиот авион.

ОДГЛЕДЕНО

Наоѓањето на вистинскиот млаз е тешко и одзема многу време

Избегнувајте да трошите часови за истражување на податоци за одреден авион. Наместо тоа, пристапете до платформа која има технички податоци, трошоци за сопственост и трошоци за стекнување на едно место.

Колку време се троши за собирање податоци?

Колку часа трошите барајќи податоци за перформансите и трошоците за различни авиони? Не трошете повеќе време, само најавете се на една контролна табла.

Колку извори треба да посетите?

Избегнувајте да одите до повеќе извори на податоци со конфликтни информации и проверете го секој извор. Пристапете до техничките податоци, сопственоста и трошоците за стекнување на едно место.

Како работиме

Најдете го вистинскиот авион за вас преку AI Jet Finder или рачно пребарување на авиони. Едноставно внесете ги вашите критериуми за лесно да откриете мноштво податоци за над 140 приватни авиони.

Внесете ги вашите барања и преференции

Добијте ги вашите персонализирани натпревари

Истражете го секој млаз

Поедноставете го пребарувањето за вашиот следен авион

Откријте мноштво податоци во една платформа, со сите податоци за над 140 модели на приватни авиони

Резултати персонализирани за вас

Добијте авиони кои се прилагодени токму на вас, при што секој авион има процентуален резултат за тоа колку добро одговара на вашите барања.

Целосни трошоци за сопственост

Добијте целосни трошоци за сопственост за секој авион персонализирани според вашата годишна употреба, заедно со стапката на амортизација за периодот на вашата сопственост.

Сите податоци на едно место

Пристапете до моќни податоци на една лесна за употреба локација – од технички податоци до карактеристики на авионот, трошоци за сопственост до трошоци за купување.

Карактеристики во-длабочината

Откријте сè што е достапно во оваа единствена платформа

Лесен начин да најдете авиони што одговараат на вашите потреби

Брзи одговори од Асистентот со вештачка интелигенција

Ова го олеснува брзото откривање на основната статистика на авионот или посложени прашања како што е барањето да ги пресмета трошоците за вас и времето за летање одредени мисии.

Податоци за стекнување за над 1,000 моделски години на авиони

Откријте ја проценетата пазарна вредност за секоја година на модел на секој авион, сето тоа убаво прикажано на интерактивен графикон.

Приспособете ги вредностите врз основа на годината на моделот, часовите на авионската рамка и проценетата вредност во иднина.

Директно споредете до 3 авиони одеднаш

Изберете до 3 авиони за да ги споредите рамо до рамо за да го стесните вашиот потесен список на авиони.

Брзо идентификувајте ги разликите во спецификациите за изведба, оперативните трошоци и трошоците за стекнување.

Годишни оперативни трошоци прилагодени на вас

Лесно добијте ги трошоците за управување со секој приватен млаз врз основа на внесените мисии во AI Jet Finder. Алтернативно, внесете ги годишните часови на летот за брзо да ги добиете вкупните трошоци за годината.

Откријте од каде доаѓаат вкупните вредности со сите трошоци кои лесно се разложуваат по секоја променлива и е целосно прилагодлив на вашите специфични вредности.

Детални податоци за перформансите за секој авион

Од податоци како што се брзината на крстарење на долг дострел и максималната надморска височина до стапките на искачување и нивоата на надворешна бучава, сите податоци се лесно видливи на едно место.

Лесно визуелизирајте го опсегот на авионите

Само внесете ја почетната локација и видете колку далеку може да лета одреден авион. Потоа можете да го внесете бројот на патници во авионот за да видите како досегот влијае на дополнителната тежина.

Нашите податоци се цитирани од

Започнете го вашето сопствено патување денес

Изберете го вистинскиот план за вас и започнете да пребарувате над 140 приватни авиони
  • Годишни планови
  • Над 140 приватни авиони
  • Надградба во секое време
  • Откажете лесно

Отклучете ги сите податоци и функции

$1,199/ година
Проверете сино
AI Jet Finder
Проверете сино
Пребарување авиони
Проверете сино
Трошоци за стекнување
Проверете сино
Асистент со вештачка интелигенција*
Проверете сино
Споредете авиони
Проверете сино
Трошоци за сопственост
Проверете сино
Податоци за перформанси
Проверете сино
Мапа на опсег

Уживајте во ограничен пристап до AI Jet Finder

слободен
Проверете сино
AI Jet Finder (ограничено)
Крст негативен
Пребарување авиони
Крст негативен
Трошоци за стекнување
Крст негативен
Асистент за АИ
Крст негативен
Споредете авиони
Крст негативен
Трошоци за сопственост
Крст негативен
Податоци за перформанси
Крст негативен
Мапа на опсег

Најчесто поставувани прашања

Контактирајте го нашиот тим за поддршка ако ви треба дополнителна помош

Како AI Jet Finder ги пресметува оценките?

Зошто сите планови се годишни?

Како можам да се регистрирате?

Колку прашања за вештачката интелигенција можам да поставувам дневно?

Што ако не ми се допаѓа производот?

Колку долго имам пристап?

Какви плаќања прифаќате?

Кои авиони се вклучени во претплатата?

Имам повеќе прашања, како да стапам во контакт?

* AI Insights – Секој корисник е ограничен на 20 прашања за вештачка интелигенција дневно за времетраењето на претплатата. Исто така, имајте предвид дека функцијата AI Insights е во бета режим и е изложена на ризик од неточни податоци.