Сопственост на приватни авиони

Поседувањето приватен авион доаѓа со многу предности - целосна контрола, флексибилност и статус - да наведеме само неколку придобивки. Сепак,

Gulfstream Екстериер G200

Додека 2022 година донесе турбуленции кај нас global општеството не се чувствуваше со децении, во форма на војна откако Русија ја нападна Украина

Приватните авиони често се опкружени со воздух на мистерија. Има огромно количество прашања околу луѓето што летаат

Хокер 800SP Екстериер

Приватните авиони се скапи средства и, како резултат на тоа, од нив се наплатуваат разни износи на данок. Затоа, критично е да

Beechcraft Premier I Надворешен

Кога станува збор за цената на приватните авиони во сопственост, авионите во истиот модел може многу да варираат. Нормално, ова е очекувано

Сопственоста на приватниот авион не е за оние со слабо срце или за оние без повеќе милиони во банката. Не само што може да

Дали некогаш сте размислувале за факторите што се вклучени при купување приватен авион? Како одиш за тоа? Каде да