Пребарувајте средни авиони

Производител
Во продукција
Филтер според патниците
до GO
Филтер според опсег (НМ)
до GO
Филтер по цена на час ($)
до GO
Филтер според набавна цена (милиони долари)
до GO
Ресетирај ги филтрите
Прикажани 1 - 21 од 33 авиони Прикажани се сите 33 авиони Прикажување на единствениот авион Не се пронајдени резултати
Наслов
Патници
Опсег
Брзина на крстарење
Таванот
Гори гориво
Капацитет на багаж
Часовна цена
Куповната цена
Хокер 700 Екстериер
Број на патници:
8
Опсег:
2,000
nm
Брзина на крстарење:
404
knots
Таван:
41,000
нозете
Гори гориво:
263
Галони на час
Капацитет на багаж:
40
кубни стапки
Проценета за секој час:$
3,100
Куповната цена:$
4.12
милиони евра
Произведени години:
1977
-
1984
Број на патници:
8
Опсег:
2,539
nm
Брзина на крстарење:
449
knots
Таван:
41,000
нозете
Гори гориво:
291
Галони на час
Капацитет на багаж:
50
кубни стапки
Проценета за секој час:$
4,500
Куповната цена:$
13
милиони евра
Произведени години:
1995
-
2009
Cessna Citation VII надворешност
Број на патници:
9
Опсег:
1,700
nm
Брзина на крстарење:
459
knots
Таван:
51,000
нозете
Гори гориво:
251
Галони на час
Капацитет на багаж:
51
кубни стапки
Проценета за секој час:$
3,500
Куповната цена:$
11
милиони евра
Произведени години:
1992
-
2000
Бела Pilatus PC-24 Надворешно слетување на нечистотија писта
Број на патници:
9
Опсег:
2,000
nm
Брзина на крстарење:
440
knots
Таван:
45,000
нозете
Гори гориво:
160
Галони на час
Капацитет на багаж:
90
кубни стапки
Проценета за секој час:$
4,150
Куповната цена:$
10.7
милиони евра
Произведени години:
2018
-
Презентираат
Cessna Citation Екстериер за ексел
Број на патници:
9
Опсег:
1,786
nm
Брзина на крстарење:
433
knots
Таван:
45,000
нозете
Гори гориво:
225
Галони на час
Капацитет на багаж:
80
кубни стапки
Проценета за секој час:$
3,500
Куповната цена:$
10
милиони евра
Произведени години:
1998
-
2004
Bombardier Learjet 55C Надворешност
Број на патници:
10
Опсег:
2,040
nm
Брзина на крстарење:
458
knots
Таван:
51,000
нозете
Гори гориво:
210
Галони на час
Капацитет на багаж:
60
кубни стапки
Проценета за секој час:$
4,100
Куповната цена:$
6.9
милиони евра
Произведени години:
1988
-
1990
Gulfstream Екстериер G200
Број на патници:
9
Опсег:
3,394
nm
Брзина на крстарење:
428
knots
Таван:
45,000
нозете
Гори гориво:
233
Галони на час
Капацитет на багаж:
125
кубни стапки
Проценета за секој час:$
9,000
Куповната цена:$
23
милиони евра
Произведени години:
1999
-
2011
Cessna Citation V Надворешност
Број на патници:
9
Опсег:
1,727
nm
Брзина на крстарење:
425
knots
Таван:
45,000
нозете
Гори гориво:
182
Галони на час
Капацитет на багаж:
67
кубни стапки
Проценета за секој час:$
2,750
Куповната цена:$
5.4
милиони евра
Произведени години:
1989
-
1994
Хокер 750 Екстериер
Број на патници:
8
Опсег:
2,116
nm
Брзина на крстарење:
447
knots
Таван:
41,000
нозете
Гори гориво:
270
Галони на час
Капацитет на багаж:
79
кубни стапки
Проценета за секој час:$
3,750
Куповната цена:$
13
милиони евра
Произведени години:
2008
-
2011
Dassault Falcon 200 Надворешност
Број на патници:
9
Опсег:
2,050
nm
Брзина на крстарење:
460
knots
Таван:
42,000
нозете
Гори гориво:
244
Галони на час
Капацитет на багаж:
41
кубни стапки
Проценета за секој час:$
4,400
Куповната цена:$
7.5
милиони евра
Произведени години:
1983
-
1991
Embraer Legacy 500 Надворешност
Број на патници:
12
Опсег:
3,125
nm
Брзина на крстарење:
466
knots
Таван:
45,000
нозете
Гори гориво:
243
Галони на час
Капацитет на багаж:
155
кубни стапки
Проценета за секој час:$
4,550
Куповната цена:$
18.4
милиони евра
Произведени години:
2011
-
2020
Хокер 800SP Екстериер
Број на патници:
8
Опсег:
2,955
nm
Брзина на крстарење:
447
knots
Таван:
41,000
нозете
Гори гориво:
261
Галони на час
Капацитет на багаж:
48
кубни стапки
Проценета за секој час:$
4,100
Куповната цена:$
10
милиони евра
Произведени години:
1984
-
1995
Cessna Citation Екстериер XLS Plus
Број на патници:
9
Опсег:
2,100
nm
Брзина на крстарење:
441
knots
Таван:
45,000
нозете
Гори гориво:
210
Галони на час
Капацитет на багаж:
90
кубни стапки
Проценета за секој час:$
3,500
Куповната цена:$
13
милиони евра
Произведени години:
2008
-
Презентираат
Надворешен изглед на Хокер 800XPi
Број на патници:
8
Опсег:
2,538
nm
Брзина на крстарење:
449
knots
Таван:
41,000
нозете
Гори гориво:
291
Галони на час
Капацитет на багаж:
50
кубни стапки
Проценета за секој час:$
4,750
Куповната цена:$
13
милиони евра
Произведени години:
2005
-
2007
Cessna Citation Екстериер XLS
Број на патници:
9
Опсег:
1,770
nm
Брзина на крстарење:
433
knots
Таван:
45,000
нозете
Гори гориво:
210
Галони на час
Капацитет на багаж:
90
кубни стапки
Проценета за секој час:$
3,500
Куповната цена:$
13
милиони евра
Произведени години:
2004
-
2009
Надворешен изглед на IAI Westwind 2
Број на патници:
7
Опсег:
2,536
nm
Брзина на крстарење:
436
knots
Таван:
45,000
нозете
Гори гориво:
192
Галони на час
Капацитет на багаж:
49
кубни стапки
Проценета за секој час:$
3,500
Куповната цена:$
4.5
милиони евра
Произведени години:
1980
-
1987
Хокер 850XP Екстериер
Број на патници:
8
Опсег:
3,040
nm
Брзина на крстарење:
452
knots
Таван:
41,000
нозете
Гори гориво:
277
Галони на час
Капацитет на багаж:
50
кубни стапки
Проценета за секој час:$
4,500
Куповната цена:$
14
милиони евра
Произведени години:
2006
-
2009
Надворешен изглед на IAI Westwind 1
Број на патници:
10
Опсег:
2,750
nm
Брзина на крстарење:
424
knots
Таван:
45,000
нозете
Гори гориво:
188
Галони на час
Капацитет на багаж:
63
кубни стапки
Проценета за секој час:$
3,100
Куповната цена:$
3.8
милиони евра
Произведени години:
1979
-
1987
Cessna Citation Sovereign Надвор
Број на патници:
12
Опсег:
2,920
nm
Брзина на крстарење:
460
knots
Таван:
47,000
нозете
Гори гориво:
247
Галони на час
Капацитет на багаж:
100
кубни стапки
Проценета за секој час:$
4,500
Куповната цена:$
18
милиони евра
Произведени години:
2004
-
2013
Cessna Citation VI надворешност
Број на патници:
9
Опсег:
2,000
nm
Брзина на крстарење:
459
knots
Таван:
51,000
нозете
Гори гориво:
251
Галони на час
Капацитет на багаж:
61
кубни стапки
Проценета за секој час:$
3,250
Куповната цена:$
8.1
милиони евра
Произведени години:
1991
-
1995
Cessna Citation Latitude Надвор
Број на патници:
9
Опсег:
2,700
nm
Брзина на крстарење:
446
knots
Таван:
45,000
нозете
Гори гориво:
210
Галони на час
Капацитет на багаж:
127
кубни стапки
Проценета за секој час:$
4,000
Куповната цена:$
18
милиони евра
Произведени години:
2015
-
Презентираат
1 2