Пребарувајте лесни авиони

Производител
Во продукција
Филтер според патниците
до GO
Филтер според опсег (НМ)
до GO
Филтер по цена на час ($)
до GO
Филтер според набавна цена (милиони долари)
до GO
Ресетирај ги филтрите
Прикажани 1 - 21 од 36 авиони Прикажани се сите 36 авиони Прикажување на единствениот авион Не се пронајдени резултати
Наслов
Патници
Опсег
Брзина на крстарење
Таванот
Гори гориво
Капацитет на багаж
Часовна цена
Куповната цена
Cessna Citation CJ3 надворешност
Број на патници:
9
Опсег:
1,748
nm
Брзина на крстарење:
417
knots
Таван:
45,000
нозете
Гори гориво:
170
Галони на час
Капацитет на багаж:
65
кубни стапки
Проценета за секој час:$
2,750
Куповната цена:$
7.2
милиони евра
Произведени години:
2004
-
2015
Број на патници:
8
Опсег:
2,859
nm
Брзина на крстарење:
451
knots
Таван:
45,000
нозете
Гори гориво:
197
Галони на час
Капацитет на багаж:
40
кубни стапки
Проценета за секој час:$
2,600
Куповната цена:$
4.8
милиони евра
Произведени години:
1976
-
1992
Dassault Falcon 10 Надворешност
Број на патници:
6
Опсег:
1,520
nm
Брзина на крстарење:
494
knots
Таван:
45,000
нозете
Гори гориво:
212
Галони на час
Капацитет на багаж:
41
кубни стапки
Проценета за секој час:$
2,800
Куповната цена:$
4.1
милиони евра
Произведени години:
1973
-
1983
Bombardier Learjet 75 Надворешност
Број на патници:
9
Опсег:
2,040
nm
Брзина на крстарење:
465
knots
Таван:
51,000
нозете
Гори гориво:
199
Галони на час
Капацитет на багаж:
65
кубни стапки
Проценета за секој час:$
3,500
Куповната цена:$
13.8
милиони евра
Произведени години:
2013
-
2019
Cessna Citation Надворешен изглед на Encore Plus
Број на патници:
9
Опсег:
1,712
nm
Брзина на крстарење:
430
knots
Таван:
45,000
нозете
Гори гориво:
180
Галони на час
Капацитет на багаж:
71
кубни стапки
Проценета за секој час:$
3,250
Куповната цена:$
9.2
милиони евра
Произведени години:
2007
-
2009
Cessna Citation Екстериерот на SII
Број на патници:
7
Опсег:
1,840
nm
Брзина на крстарење:
404
knots
Таван:
43,000
нозете
Гори гориво:
177
Галони на час
Капацитет на багаж:
77
кубни стапки
Проценета за секој час:$
2,800
Куповната цена:$
3.8
милиони евра
Произведени години:
1984
-
1988
Bombardier Learjet 40 Надворешност
Број на патници:
6
Опсег:
1,704
nm
Брзина на крстарење:
457
knots
Таван:
51,000
нозете
Гори гориво:
199
Галони на час
Капацитет на багаж:
65
кубни стапки
Проценета за секој час:$
3,000
Куповната цена:$
8
милиони евра
Произведени години:
2004
-
2007
Cessna Citation Екстериер CJ3 Plus
Број на патници:
9
Опсег:
2,040
nm
Брзина на крстарење:
416
knots
Таван:
45,000
нозете
Гори гориво:
150
Галони на час
Капацитет на багаж:
65
кубни стапки
Проценета за секој час:$
2,750
Куповната цена:$
8
милиони евра
Произведени години:
2014
-
Презентираат
Cessna Citation Екстериер CJ2 Plus
Број на патници:
7
Опсег:
1,452
nm
Брзина на крстарење:
413
knots
Таван:
45,000
нозете
Гори гориво:
140
Галони на час
Капацитет на багаж:
74
кубни стапки
Проценета за секој час:$
3,000
Куповната цена:$
6.5
милиони евра
Произведени години:
2005
-
2015
Надворешен 400XT Nextant
Број на патници:
8
Опсег:
2,005
nm
Брзина на крстарење:
460
knots
Таван:
45,000
нозете
Гори гориво:
160
Галони на час
Капацитет на багаж:
56
кубни стапки
Проценета за секој час:$
3,150
Куповната цена:$
4.5
милиони евра
Произведени години:
2007
-
2014
Хокер 400XP Екстериер
Број на патници:
8
Опсег:
1,500
nm
Брзина на крстарење:
450
knots
Таван:
43,450
нозете
Гори гориво:
191
Галони на час
Капацитет на багаж:
56
кубни стапки
Проценета за секој час:$
3,750
Куповната цена:$
7.8
милиони евра
Произведени години:
2003
-
2010
Cessna Citation II надворешност
Број на патници:
8
Опсег:
1,998
nm
Брзина на крстарење:
403
knots
Таван:
43,000
нозете
Гори гориво:
193
Галони на час
Капацитет на багаж:
77
кубни стапки
Проценета за секој час:$
2,500
Куповната цена:$
3.7
милиони евра
Произведени години:
1978
-
1995
Cessna Citation Екстериерот Браво
Број на патници:
7
Опсег:
1,610
nm
Брзина на крстарење:
405
knots
Таван:
45,000
нозете
Гори гориво:
148
Галони на час
Капацитет на багаж:
74
кубни стапки
Проценета за секој час:$
2,500
Куповната цена:$
6.2
милиони евра
Произведени години:
1997
-
2006
Надворешен изглед на Beechcraft Premier IA
Број на патници:
6
Опсег:
1,480
nm
Брзина на крстарење:
454
knots
Таван:
41,000
нозете
Гори гориво:
138
Галони на час
Капацитет на багаж:
78
кубни стапки
Проценета за секој час:$
3,000
Куповната цена:$
7.1
милиони евра
Произведени години:
2006
-
2012
Embraer Phenom 300 Надворешност
Број на патници:
10
Опсег:
1,971
nm
Брзина на крстарење:
453
knots
Таван:
45,000
нозете
Гори гориво:
158
Галони на час
Капацитет на багаж:
85
кубни стапки
Проценета за секој час:$
3,500
Куповната цена:$
8.99
милиони евра
Произведени години:
2009
-
2018
Bombardier Learjet 40XR надворешност
Број на патници:
6
Опсег:
1,780
nm
Брзина на крстарење:
460
knots
Таван:
51,000
нозете
Гори гориво:
212
Галони на час
Капацитет на багаж:
50
кубни стапки
Проценета за секој час:$
3,250
Куповната цена:$
11
милиони евра
Произведени години:
2005
-
2012
Bombardier Learjet 45 Надворешност
Број на патници:
8
Опсег:
1,420
nm
Брзина на крстарење:
460
knots
Таван:
51,000
нозете
Гори гориво:
198
Галони на час
Капацитет на багаж:
65
кубни стапки
Проценета за секој час:$
3,500
Куповната цена:$
10
милиони евра
Произведени години:
1998
-
2008
Beechcraft Premier I Надворешен
Број на патници:
6
Опсег:
1,072
nm
Брзина на крстарење:
461
knots
Таван:
41,000
нозете
Гори гориво:
138
Галони на час
Капацитет на багаж:
78
кубни стапки
Проценета за секој час:$
3,000
Куповната цена:$
7.1
милиони евра
Произведени години:
2001
-
2005
Bombardier Learjet Екстериерот 31А
Број на патници:
6
Опсег:
1,252
nm
Брзина на крстарење:
456
knots
Таван:
51,000
нозете
Гори гориво:
202
Галони на час
Капацитет на багаж:
40
кубни стапки
Проценета за секој час:$
2,750
Куповната цена:$
6.5
милиони евра
Произведени години:
1991
-
2003
Cessna Citation Encore Екстериер
Број на патници:
9
Опсег:
1,695
nm
Брзина на крстарење:
430
knots
Таван:
45,000
нозете
Гори гориво:
180
Галони на час
Капацитет на багаж:
71
кубни стапки
Проценета за секој час:$
3,250
Куповната цена:$
8.1
милиони евра
Произведени години:
2000
-
2006
Bombardier Learjet 75 Надворешност
Број на патници:
9
Опсег:
2,080
nm
Брзина на крстарење:
465
knots
Таван:
51,000
нозете
Гори гориво:
199
Галони на час
Капацитет на багаж:
65
кубни стапки
Проценета за секој час:$
3,400
Куповната цена:$
9.9
милиони евра
Произведени години:
2019
-
2021
1 2