Пребарувајте големи авиони

Производител
Во продукција
Филтер според патниците
до GO
Филтер според опсег (НМ)
до GO
Филтер по цена на час ($)
до GO
Филтер според набавна цена (милиони долари)
до GO
Ресетирај ги филтрите
Прикажани 1 - 21 од 62 авиони Прикажани се сите 62 авиони Прикажување на единствениот авион Не се пронајдени резултати
Наслов
Патници
Опсег
Брзина на крстарење
Таванот
Гори гориво
Капацитет на багаж
Часовна цена
Куповната цена
Gulfstream Екстериер G650
Број на патници:
19
Опсег:
7,000
nm
Брзина на крстарење:
516
knots
Таван:
51,000
нозете
Гори гориво:
475
Галони на час
Капацитет на багаж:
195
кубни стапки
Проценета за секој час:$
10,500
Куповната цена:$
65
милиони евра
Произведени години:
2012
-
Презентираат
Bombardier Global 7500 Надворешност
Број на патници:
19
Опсег:
7,700
nm
Брзина на крстарење:
516
knots
Таван:
51,000
нозете
Гори гориво:
460
Галони на час
Капацитет на багаж:
195
кубни стапки
Проценета за секој час:$
15,900
Куповната цена:$
73
милиони евра
Произведени години:
2018
-
Презентираат
Bombardier Global Експрес екстериер
Број на патници:
18
Опсег:
6,100
nm
Брзина на крстарење:
488
knots
Таван:
51,000
нозете
Гори гориво:
486
Галони на час
Капацитет на багаж:
185
кубни стапки
Проценета за секој час:$
7,100
Куповната цена:$
11
милиони евра
Произведени години:
1999
-
2006
Bombardier Global 5000 Надворешност
Број на патници:
16
Опсег:
5,200
nm
Брзина на крстарење:
499
knots
Таван:
51,000
нозете
Гори гориво:
450
Галони на час
Капацитет на багаж:
195
кубни стапки
Проценета за секој час:$
7,350
Куповната цена:$
50
милиони евра
Произведени години:
2005
-
Презентираат
Embraer Legacy 650 Надворешност
Број на патници:
19
Опсег:
3,900
nm
Брзина на крстарење:
456
knots
Таван:
41,000
нозете
Гори гориво:
362
Галони на час
Капацитет на багаж:
286
кубни стапки
Проценета за секој час:$
7,000
Куповната цена:$
32
милиони евра
Произведени години:
2010
-
2017
Dassault Falcon 50EX Екстериер
Број на патници:
10
Опсег:
3,230
nm
Брзина на крстарење:
480
knots
Таван:
49,000
нозете
Гори гориво:
287
Галони на час
Капацитет на багаж:
115
кубни стапки
Проценета за секој час:$
5,500
Куповната цена:$
21
милиони евра
Произведени години:
1997
-
2007
Bombardier Challenger 600 Надворешност
Број на патници:
17
Опсег:
2,909
nm
Брзина на крстарење:
458
knots
Таван:
41,000
нозете
Гори гориво:
262
Галони на час
Капацитет на багаж:
115
кубни стапки
Проценета за секој час:$
5,750
Куповната цена:$
9
милиони евра
Произведени години:
1980
-
1983
Bombardier Challenger 601-3A Екстериер
Број на патници:
12
Опсег:
3,590
nm
Брзина на крстарење:
459
knots
Таван:
41,000
нозете
Гори гориво:
310
Галони на час
Капацитет на багаж:
115
кубни стапки
Проценета за секој час:$
6,100
Куповната цена:$
18
милиони евра
Произведени години:
1988
-
1993
Bombardier Challenger 350 Надворешност
Број на патници:
10
Опсег:
3,200
nm
Брзина на крстарење:
448
knots
Таван:
45,000
нозете
Гори гориво:
330
Галони на час
Капацитет на багаж:
106
кубни стапки
Проценета за секој час:$
4,950
Куповната цена:$
26
милиони евра
Произведени години:
2014
-
Презентираат
Dassault Falcon 900EX Екстериер
Број на патници:
16
Опсег:
4,500
nm
Брзина на крстарење:
440
knots
Таван:
51,000
нозете
Гори гориво:
267
Галони на час
Капацитет на багаж:
127
кубни стапки
Проценета за секој час:$
8,500
Куповната цена:$
39
милиони евра
Произведени години:
1995
-
2003
Dassault Falcon 900C Надворешност
Број на патници:
16
Опсег:
4,001
nm
Брзина на крстарење:
500
knots
Таван:
51,000
нозете
Гори гориво:
267
Галони на час
Капацитет на багаж:
127
кубни стапки
Проценета за секој час:$
7,500
Куповната цена:$
32
милиони евра
Произведени години:
1998
-
2005
Bombardier Global Експрес XRS надворешност
Број на патници:
16
Опсег:
6,305
nm
Брзина на крстарење:
488
knots
Таван:
51,000
нозете
Гори гориво:
478
Галони на час
Капацитет на багаж:
195
кубни стапки
Проценета за секој час:$
9,000
Куповната цена:$
59
милиони евра
Произведени години:
2005
-
2012
Dassault 8x надворешност
Број на патници:
16
Опсег:
6,450
nm
Брзина на крстарење:
488
knots
Таван:
51,000
нозете
Гори гориво:
347
Галони на час
Капацитет на багаж:
140
кубни стапки
Проценета за секој час:$
11,250
Куповната цена:$
58
милиони евра
Произведени години:
2016
-
Презентираат
Gulfstream ГИИ надворешност
Број на патници:
14
Опсег:
3,583
nm
Брзина на крстарење:
475
knots
Таван:
45,000
нозете
Гори гориво:
579
Галони на час
Капацитет на багаж:
157
кубни стапки
Проценета за секој час:$
4,500
Куповната цена:$
7.8
милиони евра
Произведени години:
1967
-
1979
Dassault Falcon Надворешност на 2000DX
Број на патници:
10
Опсег:
3,250
nm
Брзина на крстарење:
482
knots
Таван:
47,000
нозете
Гори гориво:
244
Галони на час
Капацитет на багаж:
131
кубни стапки
Проценета за секој час:$
5,500
Куповната цена:$
29
милиони евра
Произведени години:
2008
-
2010
Gulfstream GIII Надворешност
Број на патници:
19
Опсег:
3,750
nm
Брзина на крстарење:
478
knots
Таван:
45,000
нозете
Гори гориво:
568
Галони на час
Капацитет на багаж:
157
кубни стапки
Проценета за секој час:$
5,500
Куповната цена:$
16
милиони евра
Произведени години:
1979
-
1987
Gulfstream Екстериер G550
Број на патници:
19
Опсег:
6,750
nm
Брзина на крстарење:
488
knots
Таван:
51,000
нозете
Гори гориво:
358
Галони на час
Капацитет на багаж:
170
кубни стапки
Проценета за секој час:$
7,650
Куповната цена:$
62
милиони евра
Произведени години:
2003
-
2021
Bombardier Challenger 850 Надворешност
Број на патници:
15
Опсег:
2,546
nm
Брзина на крстарење:
460
knots
Таван:
41,000
нозете
Гори гориво:
311
Галони на час
Капацитет на багаж:
202
кубни стапки
Проценета за секој час:$
6,000
Куповната цена:$
32
милиони евра
Произведени години:
2006
-
2015
Cessna Citation Longitude Надворешна бела боја лета над облаците
Број на патници:
12
Опсег:
3,500
nm
Брзина на крстарење:
476
knots
Таван:
45,000
нозете
Гори гориво:
270
Галони на час
Капацитет на багаж:
112
кубни стапки
Проценета за секој час:$
4,500
Куповната цена:$
28
милиони евра
Произведени години:
2019
-
Презентираат
Gulfstream IVSP Екстериер
Број на патници:
16
Опсег:
3,882
nm
Брзина на крстарење:
500
knots
Таван:
45,000
нозете
Гори гориво:
415
Галони на час
Капацитет на багаж:
169
кубни стапки
Проценета за секој час:$
8,500
Куповната цена:$
33
милиони евра
Произведени години:
1992
-
2002
Gulfstream Екстериер G350
Број на патници:
16
Опсег:
3,845
nm
Брзина на крстарење:
500
knots
Таван:
45,000
нозете
Гори гориво:
520
Галони на час
Капацитет на багаж:
169
кубни стапки
Проценета за секој час:$
6,000
Куповната цена:$
36
милиони евра
Произведени години:
2004
-
2012
1 2 3