База на знаење

Gulfstream Екстериер G150

Дали приватните авиони имаат поголема потрошувачка на гориво?

Една од главните трошоци при летање со приватен авион е гориво. Едноставно кажано, приватните авиони согоруваат многу гориво кога летаат. Сепак,… Прочитај повеќе "Дали приватните авиони имаат поголема потрошувачка на гориво?