Пребарувајте приватни авиони

Производител
Во продукција
Филтер според патниците
до GO
Филтер според опсег (НМ)
до GO
Филтер по цена на час ($)
до GO
Филтер според набавна цена (милиони долари)
до GO
Ресетирај ги филтрите
Прикажани 1 - 21 од 143 авиони Прикажани се сите 143 авиони Прикажување на единствениот авион Не се пронајдени резултати
Наслов
Патници
Опсег
Брзина на крстарење
Таванот
Гори гориво
Капацитет на багаж
Часовна цена
Куповната цена
Dassault Екстериерот 2000S
Број на патници:
10
Опсег:
3,515
nm
Брзина на крстарење:
453
knots
Таван:
47,000
нозете
Гори гориво:
283
Галони на час
Капацитет на багаж:
134
кубни стапки
Проценета за секој час:$
5,250
Куповната цена:$
30
милиони евра
Произведени години:
2013
-
Презентираат
Cessna Citation III Надворешност
Број на патници:
9
Опсег:
2,348
nm
Брзина на крстарење:
472
knots
Таван:
51,000
нозете
Гори гориво:
241
Галони на час
Капацитет на багаж:
61
кубни стапки
Проценета за секој час:$
3,500
Куповната цена:$
8
милиони евра
Произведени години:
1983
-
1992
Embraer Legacy 650 Надворешност
Број на патници:
19
Опсег:
3,900
nm
Брзина на крстарење:
456
knots
Таван:
41,000
нозете
Гори гориво:
362
Галони на час
Капацитет на багаж:
286
кубни стапки
Проценета за секој час:$
7,000
Куповната цена:$
32
милиони евра
Произведени години:
2010
-
2017
Bombardier Learjet 60XR надворешност
Број на патници:
8
Опсег:
2,418
nm
Брзина на крстарење:
457
knots
Таван:
51,000
нозете
Гори гориво:
204
Галони на час
Капацитет на багаж:
48
кубни стапки
Проценета за секој час:$
4,250
Куповната цена:$
15
милиони евра
Произведени години:
2007
-
2013
Bombardier Learjet 55 Надворешност
Број на патници:
10
Опсег:
2,165
nm
Брзина на крстарење:
458
knots
Таван:
51,000
нозете
Гори гориво:
227
Галони на час
Капацитет на багаж:
60
кубни стапки
Проценета за секој час:$
3,100
Куповната цена:$
4.7
милиони евра
Произведени години:
1981
-
1987
Bombardier Challenger 850 Надворешност
Број на патници:
15
Опсег:
2,546
nm
Брзина на крстарење:
460
knots
Таван:
41,000
нозете
Гори гориво:
311
Галони на час
Капацитет на багаж:
202
кубни стапки
Проценета за секој час:$
6,000
Куповната цена:$
32
милиони евра
Произведени години:
2006
-
2015
Затемнување 500 надворешно во лет
Број на патници:
5
Опсег:
1,125
nm
Брзина на крстарење:
370
knots
Таван:
41,000
нозете
Гори гориво:
68
Галони на час
Капацитет на багаж:
40
кубни стапки
Проценета за секој час:$
1,700
Куповната цена:$
1
милиони евра
Произведени години:
2006
-
2008
Dassault 7x надворешност
Број на патници:
16
Опсег:
5,950
nm
Брзина на крстарење:
488
knots
Таван:
51,000
нозете
Гори гориво:
318
Галони на час
Капацитет на багаж:
140
кубни стапки
Проценета за секој час:$
6,850
Куповната цена:$
54
милиони евра
Произведени години:
2007
-
Презентираат
Bombardier Challenger 605 Надворешност
Број на патници:
12
Опсег:
3,749
nm
Брзина на крстарење:
490
knots
Таван:
41,000
нозете
Гори гориво:
329
Галони на час
Капацитет на багаж:
115
кубни стапки
Проценета за секој час:$
6,500
Куповната цена:$
21
милиони евра
Произведени години:
2007
-
2015
Cessna Citation Sovereign Плус надворешност
Број на патници:
12
Опсег:
3,200
nm
Брзина на крстарење:
460
knots
Таван:
47,000
нозете
Гори гориво:
247
Галони на час
Капацитет на багаж:
135
кубни стапки
Проценета за секој час:$
4,400
Куповната цена:$
19
милиони евра
Произведени години:
2013
-
2021
Gulfstream ГИИ надворешност
Број на патници:
14
Опсег:
3,583
nm
Брзина на крстарење:
475
knots
Таван:
45,000
нозете
Гори гориво:
579
Галони на час
Капацитет на багаж:
157
кубни стапки
Проценета за секој час:$
4,500
Куповната цена:$
7.8
милиони евра
Произведени години:
1967
-
1979
Bombardier Global Експрес XRS надворешност
Број на патници:
16
Опсег:
6,305
nm
Брзина на крстарење:
488
knots
Таван:
51,000
нозете
Гори гориво:
478
Галони на час
Капацитет на багаж:
195
кубни стапки
Проценета за секој час:$
9,000
Куповната цена:$
59
милиони евра
Произведени години:
2005
-
2012
Bombardier Global 5000 Надворешност
Број на патници:
16
Опсег:
5,200
nm
Брзина на крстарење:
499
knots
Таван:
51,000
нозете
Гори гориво:
450
Галони на час
Капацитет на багаж:
195
кубни стапки
Проценета за секој час:$
7,350
Куповната цена:$
50
милиони евра
Произведени години:
2005
-
Презентираат
Bombardier Challenger 604 Надворешност
Број на патници:
12
Опсег:
3,751
nm
Брзина на крстарење:
490
knots
Таван:
41,000
нозете
Гори гориво:
289
Галони на час
Капацитет на багаж:
115
кубни стапки
Проценета за секој час:$
7,000
Куповната цена:$
27
милиони евра
Произведени години:
1996
-
2007
Embraer Lineage 1000 Надворешност
Број на патници:
19
Опсег:
4,500
nm
Брзина на крстарење:
470
knots
Таван:
41,000
нозете
Гори гориво:
626
Галони на час
Капацитет на багаж:
323
кубни стапки
Проценета за секој час:$
11,000
Куповната цена:$
53
милиони евра
Произведени години:
2009
-
2013
Dassault Falcon 50-40 Надворешност
Број на патници:
9
Опсег:
3,260
nm
Брзина на крстарење:
481
knots
Таван:
49,000
нозете
Гори гориво:
229
Галони на час
Капацитет на багаж:
115
кубни стапки
Проценета за секој час:$
5,000
Куповната цена:$
15
милиони евра
Произведени години:
1980
-
1996
Cessna Citation Екстериер CJ1 Plus
Број на патници:
5
Опсег:
1,285
nm
Брзина на крстарење:
360
knots
Таван:
41,000
нозете
Гори гориво:
132
Галони на час
Капацитет на багаж:
52
кубни стапки
Проценета за секој час:$
2,250
Куповната цена:$
5.2
милиони евра
Произведени години:
2005
-
2011
Gulfstream V Надворешност
Број на патници:
16
Опсег:
6,751
nm
Брзина на крстарење:
500
knots
Таван:
51,000
нозете
Гори гориво:
372
Галони на час
Капацитет на багаж:
226
кубни стапки
Проценета за секој час:$
9,500
Куповната цена:$
43
милиони евра
Произведени години:
1995
-
2002
Dassault Falcon 2000LX надворешност
Број на патници:
10
Опсег:
4,000
nm
Брзина на крстарење:
482
knots
Таван:
47,000
нозете
Гори гориво:
257
Галони на час
Капацитет на багаж:
131
кубни стапки
Проценета за секој час:$
5,850
Куповната цена:$
33
милиони евра
Произведени години:
2007
-
2012
Cessna Citation Екстериер CJ2 Plus
Број на патници:
7
Опсег:
1,452
nm
Брзина на крстарење:
413
knots
Таван:
45,000
нозете
Гори гориво:
140
Галони на час
Капацитет на багаж:
74
кубни стапки
Проценета за секој час:$
3,000
Куповната цена:$
6.5
милиони евра
Произведени години:
2005
-
2015
Cessna Citation Екстериерот М2
Број на патници:
6
Опсег:
1,550
nm
Брзина на крстарење:
404
knots
Таван:
41,000
нозете
Гори гориво:
120
Галони на час
Капацитет на багаж:
46
кубни стапки
Проценета за секој час:$
2,350
Куповната цена:$
4.7
милиони евра
Произведени години:
2013
-
Презентираат
1 2 ... 7