Оди до главна содржина

Производители на приватни млазни мотори

Откријте ги врвните производители на приватни млазни мотори

Изберете производител на мотор за да дознаете повеќе

0%

Како треба да летате со приватен авион?

Откријте го најдобриот начин да летате со приватен авион за помалку од 60 секунди.

Која е вашата примарна мотивација за летање со приватен авион?

Со колку луѓе обично патувате?

Колку летови со приватен авион имаш направено?

Колку често планирате/моментално да летате со приватен авион?

Колку се флексибилни вашите планови за патување?

Дали ќе летате во време на шпиц? (на пр. големи празници)

Дали е веројатно вашите планови да се променат или откажат во рок од 12 часа по поаѓањето?

Кое е минималното известување пред поаѓање што го барате?

Колкава контрола сакате врз моделот на авионот? (на пр Gulfstream G650ER заврши Bombardier Global 7500)

Дали сакате да го надградите/намалите вашиот авион врз основа на потреба?