Приватна авионска повелба

Приватна авионска повелба

HondaJet Надворешен на земја со четиричлено семејство и куче што се оддалечуваат од авионот “

Фактори кои влијаат на цената на повелбата за приватни авиони

Ниту два лета со приватен авион не чинат исто, па кои се всушност факторите што влијаат на цената на чартерот на приватниот авион? Додека е Прочитај повеќе "Фактори кои влијаат на цената на повелбата за приватни авиони

Pilatus PC-24 на земја на зајдисонце со планини позади, бела боја, N224WA

Како да изнајмите приватен авион - Водич чекор по чекор

Летањето со приватен авион се чини дека за повеќето луѓе е неостварливо. Сепак, не само што летањето со приватен авион е подостапно од Прочитај повеќе "Како да изнајмите приватен авион - Водич чекор по чекор

Gulfstream Екстериер G650ER

Како да изберете вистински брокер за приватни авиони за чартер

Изборот на приватен брокер за авиони се чини дека треба да биде едноставна работа. Брзо пребарување на Google ќе открие стотици брокери кои се сите Прочитај повеќе "Како да изберете вистински брокер за приватни авиони за чартер

Издвоите од толпата - Повелете ги овие уникатни приватни авиони

Pilatus ПЦ-24 Ова е еден од ретките авиони што не се постепено од писта на земја или трева. Овој авион ќе ве однесе каде било Прочитај повеќе "Издвоите од толпата - Повелете ги овие уникатни приватни авиони

Gulfstream Екстериер G550

Речник на поими кои најчесто се користат при изнајмување авион

Читањето приватен авион може да биде збунувачка деловна активност, особено кога тоа ви е прв пат. Подолу составивме список на сите Прочитај повеќе "Речник на поими кои најчесто се користат при изнајмување авион