Интелигенција

Интелигенција

Bombardier Challenger 3500 Надворешност на земја во пустина

Анализа на активност на авионски летови на бизнис - 37 -та недела

За оваа недела на анализа на активноста на деловниот авион, ќе ја разгледаме активноста на летот помеѓу 6 септември 2021 година и 12 септември 2021 година.… Прочитај повеќе "Анализа на активност на авионски летови на бизнис - 37 -та недела