Животната средина

Животната средина

Gulfstream Екстериер G300

Колку се лоши приватните авиони за животната средина?

Една од вообичаените критики за приватните авиони е дека тие се лоши за животната средина. Дека премногу загадуваат и треба да се забранат.… Прочитај повеќе "Колку се лоши приватните авиони за животната средина?