Споредби на авиони

Bombardier Global 6000 Полетување на надворешноста на зајдисонце со планини позади

на Bombardier Global 6000 и Bombardier Global 7500 се два од најголемите, најмодерни деловни авиони произведени од Bombardier. Со оглед на тоа

Bombardier Global 5000 Надворешност

И двете Bombardier Global 5000 и Gulfstream Целта на G500 е истиот пазар. Двата авиони претставуваат респектабилни бројки за опсег и перформанси. Меѓутоа, на

Bombardier Global 5000 Надворешност

на Bombardier Global 5000 и Gulfstream Во оваа споредба, G550 оди директно. И двајцата се од иста ера, двајцата се обидуваат

Dassault Falcon 10x надворешност

на Dassault Falcon 10X е најновиот приватен авион објавен од францускиот производител. Наспроти тоа имаме

Dassault 900LX надворешност

на Bombardier Global 5000 и Dassault Falcon 900LX се повеќе слични отколку што може да се претпостави. Двата авиони имаат слични бројки на дострел,

Bombardier Global 5000 Надворешност

на Bombardier Global 5000 и Dassault Falcon 7X се два авиони кои се слично исти. Двата авиони се пофалат со слични перформанси на дострел и

Bombardier Global 5000 Надворешност

Споредување на Bombardier Global 5000 и Bombardier Global Експрес е curубопитен потфат. На Bombardier Global 5000 претставува најмала Global

Bombardier Global 5000 Надворешност

на Bombardier Global 5000 и Bombardier Global 6000 претставуваат две од трите во-производство Global авиони. Сепак, за која е вистинската

на Gulfstream G650 и Gulfstream G700 претставуваат два од најголемите приватни авиони на пазарот. Кога започнаа испораките на G650

Gulfstream Екстериер G600

на Gulfstream G600 и G700 се два од најновите авиони од производителот со седиште во Савана, ГА. Овие два авиони го претставуваат

Gulfstream Екстериер G700

на Gulfstream G550 е скоро 20 години постар од оној Gulfstream Г700, одејќи до првите датуми на испорака на секој авион. Испораки

на Gulfstream G500 и Gulfstream G700 се две од најновите Gulfstream авиони во нивната постава, заедно со G600, се разбира.

Gulfstream Екстериер G500

на Gulfstream G650 е еден од најпознатите иконски Gulfstreamшто моментално крстари по небото. Сепак, Gulfstream G500 е еден

на Gulfstream G500 и Gulfstream G550 се неверојатни авиони сами по себе. Меѓутоа, кога ќе се стави глава до глава, кој доаѓа

Gulfstream Екстериер G280

на Bombardier Challenger 650 и Gulfstream G280 се два екстремно слични авиони. Како резултат на тоа, одлучувајќи кој е подобар и кој

Bombardier Challenger 650 Надворешен воздушен истрел што леташе над Лондон, подготвувајќи се да слета на аеродромот во Лондон

на Challenger 650 и Falcon 2000LXS се повеќе слични отколку што може да се претпостави. Двата авиони можат да летаат на исто растојание без