Оди до главна содржина

Рекламирај со нас

Рекламирајте го вашиот бренд

Во Compare Private Planes, се гордееме што сме водечки извор на сеопфатни и непристрасни совети за ентузијасти за приватни авиони, професионалци и инсајдери во индустријата. 100,000 global корисници месечно.

Нашата посветеност на доставување детални податоци и технички информации во реално време ни заработи лојална и активна база на читатели кои ги ценат увидите што ги даваме.

Како дел од нашата мисија постојано да и обезбедуваме на нашата публика најрелевантна и информативна содржина, нудиме можности за спонзорирани објави на нашата платформа. Ова не само што им овозможува на вашиот бренд да допре до високо ангажирана и целна публика, туку им овозможува и на нашите читатели да научат за највисоките услуги и производи кои би можеле да бидат корисни за нив.

Зошто Изберете нас?

Нашата веб-локација ја посетуваат широк опсег на поединци, од сопственици и оператори на приватни авиони до професионалци во индустријата, од кои сите се потпираат на нашите детални водичи за купувачи, споредбени графикони и податоци од индустријата во реално време. Со избирање спонзорирана објава кај нас, го позиционирате вашиот бренд, производ или услуга пред публика која го цени квалитетот и деталните информации.

Што нудиме

Прилагодена содржина: Ние тесно соработуваме со вашиот тим за да создадеме спонзорирана објава што ќе се усогласи со вашите маркетинг цели, истовремено обезбедувајќи вреден увид на нашите читатели.

Индустриска експертиза: Со нашето длабоко разбирање на индустријата за приватни авиони, можеме да се погрижиме вашата содржина да биде приспособена да резонира со нашата публика.

Видливост: Нашите спонзорирани објави се видно прикажани на нашата страница, обезбедувајќи максимална видливост за вашиот бренд.

Како работиме

Обратете се до нашиот тим: Контактирајте не за да го изразиме вашиот интерес и да разговараме за вашите маркетинг цели.

Создавање содржина: Откако ќе имаме јасно разбирање за вашите цели, нашиот тим заеднички ќе работи со вас за да создаде спонзорирана објава која е информативна, ангажирана и ги задоволува вашите маркетинг потреби.

Преглед и одобрување: Пред било која содржина да започне во живо, ќе имате можност да ја прегледате и одобрите спонзорираната објава за да се уверите дека се усогласува со пораката на вашиот бренд.

Објавата оди во живо: Откако ќе се одобри, спонзорираната објава ќе биде објавена на нашата веб-страница и промовирана пред нашата публика.

За да дознаете повеќе за нашите спонзорирани можности за објавување и како тие би можеле да имаат корист за вашиот бренд, ве молиме контактирајте со нас на [заштитена по е-пошта]. Со нетрпение очекуваме да работиме со вас и да ви помогнеме да дојдете до нашата ангажирана и информирана публика.