Оди до главна содржина

За Споредете приватни авиони

Основана во 2019 година во Лондон, ОК, дознајте сè за нас

Кои сме ние

Основана во 2019 година, Compare Private Planes е создадена со цел да им овозможи на корисниците лесно да споредуваат различни авиони. Што е најважно, работиме како независна компанија за да се осигураме дека корисниците можат да се потпрат на нашите податоци за да донесат информирана одлука за авионот.

Со седиште во Лондон, ОК, со далечински тим од посветени професионалци од целиот свет, ние сме обединети со нашата посветеност да ја направиме споредбата со приватни авиони лесно достапна и разбирлива за секого.

Што правиме

Нашата мисија е да ги демистифицираме споредбите со приватни авиони. Создадовме платформа погодна за корисниците која без напор ги сортира и филтрира опциите за да го пронајдете вашиот идеален приватен авион.

Нудејќи детални податоци за над 140 млазни авиони, вклучувајќи ги трошоците за сопственост и стекнување, ние се издвојуваме со нашите независни совети и исклучителна услуга за клиентите. Ние сме повеќе од платформа; ние сме ваш доверлив водич во светот на приватните авиони.

Кој им служиме

Ние се грижиме за широк спектар на клиенти, од поединци кои ја истражуваат можноста за поседување приватен авион до бизниси како што се дилери и оператори кои треба да ги проценат авионите.

Без разлика дали сте почетник или искусен летач, нашата платформа е дизајнирана да ви ги даде знаењата и алатките што ви се потребни за да донесувате информирани одлуки. Нашиот кредибилитет е подвлечен со референци од значајни публикации како Financial Times и Quartz.

Нашите податоци се цитирани од

Цели на компанијата

Подобрени информации

Нашите идни планови се вртат околу постојано проширување на нашата информативна база на податоци. Наша цел е да вклучиме подетални податоци за секој авион за да ви помогнеме да ја донесете најдобрата одлука.

01

Зголемена транспарентност

Ние веруваме во транспарентна воздухопловна индустрија, каде што информациите не се привилегија, туку норма. Посветени сме да ја направиме оваа визија реалност преку обезбедување непристрасни и јасни податоци.

02

Донесете подобри одлуки, побрзо

Ние разбираме дека времето е драгоцено богатство. Затоа ние сме посветени да ја направиме нашата платформа што е можно попогодна за корисниците, со сите точни податоци што ви се потребни на едно место.

03