Споредете приватни авиони

Споредете приватни авиони

Најдете го вашиот совршен авион

Најнови членови

Со оглед на обемот на гориво што го трошат приватните авиони, заедно со значителниот пораст на трошоците за гориво, важно е да се разговара за алтернативи на традиционалните горива Jet A и Jet A-1-имено

Bombardier Challenger 3500 Надворешно крстарење над вода и планини

При изборот на приватен авион за следната мисија, треба да земете предвид многу фактори. Меѓутоа, она што често се занемарува е капацитетот на багажот на авионот. Во повеќето ситуации, постои

Bombardier Challenger 3500 Надворешност на земја во пустина

За оваа недела на анализа на активноста на деловниот авион, ќе ја разгледаме активноста на летот помеѓу 6 септември 2021 година и 12 септември 2021 година. Како што беше вообичаена тема за повеќето

Едно од најчестите прашања што го поставуваат флаерите за прв пат приватен авион е трошокот за изнајмување авион. Се разбира, ова е разбирливо со оглед на тоа што иако има бројни придобивки од летањето

Хокер 800SP Екстериер

Приватните авиони се скапи средства и, како резултат на тоа, од нив се наплатуваат разни износи на данок. Затоа, критично е да се биде свесен и да се разберат различните форми на данок што можат

Falcon Слика на летот на палубата 6X EASy III

Технологијата на пилотската кабина е критичен, сепак, често занемарлив аспект на приватен авион. Колку е понапредна и посигурна технологијата, толку е побезбеден летот. Напредната технологија им обезбедува на пилотите повеќе информации, цело време

Човек што седи гледа низ прозорецот на Dassault Falcon 6X

Ако со години летате со економија, идејата за возење чартер -летање со приватен авион можеби е застрашувачка. Многу луѓе, особено оние кои се за прв пат, честопати имаат идеја дека е скапо или

Способноста за полетување на најкратко можно растојание е секогаш корисна. Помалото растојание за полетување ќе резултира со тоа што авионите ќе можат да работат од повеќе аеродроми. Ова, пак, резултира со

Вообичаено се мисли дека приватните авиони можат да летаат повисоко од другите авиони, но колку е вистина ова? Колку навистина можат да летаат приватни авиони? Како и за сите други аспекти на приватните авиони,

Gulfstream Екстериер G700

Еден од најлесните начини за споредба на приватните авиони е споредбата со тоа колку брзо можат да летаат. Изборот на побрз авион ќе резултира со тоа што ќе стигнете порано на вашата дестинација, иако само маргинално.

Надворешен воздушен удар на HondaJet, летајќи низ облаци во сребрена боја

Летањето со приватен авион од Geneенева Интернационал до Цирих е една од најпопуларните приватни авионски линии во Европа, се вели во најновиот извештај на ЕБАА. Можете да видите сеопфатен

King Air 260 надворешно на земја со исклучени мотори

Летањето со приватен авион од Geneенева Интернационал до Милан Линате е една од најпопуларните приватни авионски линии во Европа, се вели во најновиот извештај на ЕБАА. Можете да видите а

Летањето со приватен авион од Geneенева Интернационал до Кан Манделие е една од најпопуларните приватни авионски линии во Европа, се вели во најновиот извештај на ЕБАА. Можете да видите а

Летањето со приватен авион од Geneенева Интернационал до Лондон Биггин Хил е една од најпопуларните приватни авионски линии во Европа, се вели во најновиот извештај на ЕБАА. Можете да гледате

Embraer Legacy 650E Надворешност на земја на зајдисонце

Летањето со приватен авион од Geneенева Интернационал до Брисел Завентем е една од најпопуларните приватни авионски линии во Европа, се вели во најновиот извештај на ЕБАА. Можете да видите а

Dassault Falcon 2000EX Едноставна надворешност

Летањето со приватен авион од Ница Брег Азур до Geneенева Интернационал е една од најпопуларните приватни авионски линии во Европа, се вели во најновиот извештај на ЕБАА. Можете да гледате

Cessna Citation Longitude Надворешност на земја за време на зајдисонце, бела боја

Споредете приватни авиони

Пронајдете ги вистинските приватни авиони за вашите потреби користејќи го нашиот брз и лесен начин за споредување на сите приватни авиони во производство. Филтер според опсегот, капацитетот на патникот, цената и многу повеќе. Веднаш споредете ги сите авиони со десет клучни варијабли.

Дознајте за авионите

Ние обезбедуваме платформа што ви овозможува да го изградите вашето знаење за тоа како работи индустријата. Од детални информации за авионите и споредби на авиони, па сè до тоа како да изнајмите па дури и да купите авион за себе.

Dassault 900LX надворешност
Dassault Внатрешност од 2000 година

Независни совети

Ние сме независна консултантска фирма за приватни авиони. Како такви, ние сме во состојба да ви обезбедиме независни, непристрасни совети за авиони, чартери, сопственост и друго. Ве молиме слободно контактирајте и добиете совет сега.