Preskoči na glavni sadržaj

Politika Privatnosti

Uvod

U Magic Lagoon Limited, d/b/a Compare Private Planes ("nas", "mi", "naša" ili "Tvrtka") cijenimo vašu privatnost i važnost zaštite vaših podataka. Ova Pravila privatnosti ("Politika") opisuju našu praksu privatnosti za dolje navedene aktivnosti. U skladu s vašim pravima, obavještavamo vas kako prikupljamo, pohranjujemo, pristupamo i na drugi način obrađujemo podatke koji se odnose na pojedince. U ovoj Politici, osobni podaci (“Osobni podaci”) odnose se na bilo koju informaciju koja sama po sebi ili u kombinaciji s drugim dostupnim informacijama može identificirati pojedinca.

Uredske lokacije u kojima se može pronaći Magic Lagoon Limited https://compareprivateplanes.com/contact

Predani smo zaštiti vaše privatnosti u skladu s najvišom razinom propisa o privatnosti. Kao takvi, pridržavamo se obveza prema dolje navedenim propisima:

  • Kanadski Zakon o zaštiti osobnih podataka i elektroničkih dokumenata (PIPEDA) i primjenjivi pokrajinski zakoni
  • Opća uredba EU o zaštiti podataka (GDPR)
  • Brazilsko zakonodavstvo o zaštiti podataka (LGPD)
  • Kalifornijski zakon o zaštiti privatnosti potrošača (CCPA) / Kalifornijski zakon o pravima na privatnost (CPRA) i Kalifornijski zakon o zaštiti privatnosti na internetu (CalOPPA)
  • Colorado Privacy Act (CPA)
  • Utah Zakon o privatnosti potrošača (UCPA)
  • Connecticutski zakon o privatnosti podataka (CTDPA)
  • Zakon o zaštiti podataka potrošača Virginije (VCDPA)
  • Južnoafrički zakon o zaštiti osobnih podataka (POPIA)

Djelokrug

Ova se politika odnosi na web stranice, domene, aplikacije, usluge i proizvode tvrtke Magic Lagoon Limited.

Ova se Pravila ne odnose na aplikacije, web stranice, proizvode, usluge ili platforme trećih strana kojima se može pristupiti putem (ne) poveznica koje vam možemo pružiti. Ove su stranice u vlasništvu i njima upravljamo neovisno o nama, te imaju svoje zasebne prakse privatnosti i prikupljanja podataka. Svi osobni podaci koje date ovim web stranicama bit će regulirani vlastitom politikom privatnosti treće strane. Ne možemo prihvatiti odgovornost za postupke ili politike ovih neovisnih stranica i nismo odgovorni za sadržaj ili prakse privatnosti takvih stranica.

Aktivnosti obrade

Ova se Pravila primjenjuju kada stupite u interakciju s nama čineći nešto od sljedećeg:

  • Koristite našu aplikaciju i usluge kao ovlašteni korisnik
  • Posjetite bilo koje naše web-mjesto koje povezuje ovu Izjavu o privatnosti
  • Primajte bilo kakvu našu komunikaciju uključujući biltene, e-poštu, pozive ili SMS-ove

Osobni podaci koje prikupljamo

Koje osobne podatke prikupljamo

Kada kupite ili pokušate izvršiti kupnju, prikupljamo sljedeće vrste osobnih podataka:

Ovo uključuje:

  • Informacije o računu kao što su vaše ime, adresa e-pošte i lozinka
  • Podaci o plaćanju kao što su vaša adresa za naplatu, broj telefona, kreditna kartica, debitna kartica ili drugi način plaćanja
  • Podaci o lokaciji

Kada koristite naše proizvode i/ili značajke, prikupljamo sljedeće vrste osobnih podataka:

  • Informacije o računu kao što su vaše ime, adresa e-pošte i lozinka
  • Podaci o plaćanju kao što su vaša adresa za naplatu, broj telefona, kreditna kartica, debitna kartica ili drugi način plaćanja
  • Podaci o lokaciji
  • Povratne informacije, poput korisničke podrške ili recenzije proizvoda
  • Podaci o proizvodu, kao što su serijski broj, registracija proizvoda, podaci o licenci

Kako prikupljamo vaše osobne podatke

Osobne podatke prikupljamo iz sljedećih izvora:

Od tebe. Možete nam dati svoje podatke o računu, podatke o plaćanju, financijske podatke, demografske podatke, podatke o kupnji, sadržaj, povratne informacije, podatke o proizvodu ispunjavanjem obrazaca, korištenjem naših proizvoda ili usluga, unošenjem podataka online ili dopisivanjem s nama poštom, telefonom , e-poštom ili na drugi način. Ovo uključuje osobne podatke koje pružate, na primjer, kada:

  • Napravite račun ili kupite proizvode na našoj web stranici;
  • Koristite naše proizvode ili usluge;
  • Stvaranje sadržaja putem naših proizvoda ili usluga;
  • izraziti interes za naše proizvode ili usluge;
  • Preuzimanje softvera i/ili naše mobilne aplikacije;
  • Pretplatite se na naše obavijesti;
  • Ispunite dobrovoljnu anketu o istraživanju tržišta;
  • Obratite nam se s upitom ili prijavite problem (telefonom, e-poštom, društvenim mrežama ili uslugom slanja poruka);
  • Kada se prijavite na našu web stranicu putem društvenih medija;

Automatizirane tehnologije ili interakcije: Dok stupate u interakciju s našim web mjestom, možemo automatski prikupljati sljedeće vrste podataka (sve kako je gore opisano): podatke uređaja o vašoj opremi, podatke o korištenju o vašim radnjama i obrascima pregledavanja te podatke o kontaktu gdje zadaci izvršeni putem našeg web mjesta ostaju nedovršeni , kao što su nepotpune narudžbe ili napuštene košare. Ove podatke prikupljamo pomoću kolačića, zapisa poslužitelja i drugih sličnih tehnologija. Molimo pogledajte naš odjeljak o kolačićima (ispod) za dodatne pojedinosti.

Treće strane: Osobne podatke o vama možemo primiti od raznih trećih strana, uključujući:

  • Podaci o računu i podaci o plaćanju od druge osobe kada kupe dar za vas na našoj web stranici;
  • Podaci o uređaju i korištenju trećih strana, uključujući pružatelje analitičkih usluga kao što je Google;
  • Informacije o računu i podatke o plaćanju s platformi društvenih medija kada se prijavite na našu web stranicu koristeći takve platforme društvenih medija;
  • Sadržaj iz komunikacijskih usluga, uključujući pružatelje usluga e-pošte i društvene mreže, kada nam date dopuštenje za pristup vašim podacima na takvim uslugama ili mrežama trećih strana;
  • Informacije o računu i podatke o plaćanju od trećih strana, uključujući organizacije (kao što su agencije za provođenje zakona), udruge i grupe, koje dijele podatke u svrhu sprječavanja i otkrivanja prijevara i smanjenja kreditnog rizika; i
  • Podaci o računu, podaci o plaćanju i financijski podaci od pružatelja tehničkih usluga, usluga plaćanja i dostave.

Ako nama ili našim pružateljima usluga date bilo kakve osobne podatke koji se odnose na druge pojedince, izjavljujete da imate ovlast za to i potvrđujete da će se oni koristiti u skladu s ovom Politikom. Ako smatrate da su nam Vaši osobni podaci dostavljeni na nepropisan način ili da biste na neki drugi način ostvarili svoja prava u vezi s Vašim osobnim podacima, obratite nam se putem informacija navedenih u odjeljku "Kontaktirajte nas" u nastavku.

Podaci o uređaju i korištenju

Kada posjetite web stranicu Magic Lagoon Limited, automatski prikupljamo i pohranjujemo informacije o vašem posjetu pomoću kolačića preglednika (datoteke koje mi šaljemo na vaše računalo) ili slične tehnologije. Možete uputiti svoj preglednik da odbije sve kolačiće ili da naznači kada se kolačić šalje. Značajka pomoći na većini preglednika pružit će informacije o tome kako prihvatiti kolačiće, onemogućiti kolačiće ili vas obavijestiti kada primite novi kolačić. Ako ne prihvaćate kolačiće, možda nećete moći koristiti neke značajke naše usluge i preporučujemo da ih ostavite uključenima.

Također obrađujemo podatke kada koristite naše usluge i proizvode. Ove informacije mogu uključivati:

  • Podaci za prijavu
  • IP adresa
  • Vremenske marke
  • Podaci o lokaciji
  • Web pojmovi ili pretraživanja koja su vas dovela do stranice
  • Ostali operativni podaci.

Podaci koje prikupljamo od trećih strana

Vaše osobne podatke možemo primiti od trećih strana kao što su tvrtke koje se pretplate na usluge Magic Lagoon Limited, partnera i drugih izvora. Ove osobne podatke ne prikupljamo mi, već treća strana i podložni su vlastitim zasebnim pravilima o privatnosti i prikupljanju podataka relevantne treće strane. Nemamo nikakvu kontrolu niti podatke o tome kako treće strane postupaju s vašim osobnim podacima. Kao i uvijek, imate pravo pregledati i ispraviti ove informacije. Ako imate bilo kakvih pitanja, prvo se trebate obratiti relevantnoj trećoj strani za dodatne informacije o vašim osobnim podacima. Ako ta treća strana ne reagira na vaša prava, možete kontaktirati službenika za zaštitu podataka u Magic Lagoon Limited (podaci za kontakt u nastavku).

Naše web stranice i usluge mogu sadržavati poveznice na druge web stranice, aplikacije i usluge koje održavaju treće strane. Informacijske prakse takvih drugih usluga ili mreža društvenih medija koje ugošćuju naše brendirane stranice društvenih medija regulirane su izjavama o privatnosti trećih strana, koje biste trebali pregledati kako biste bolje razumjeli praksu tih trećih strana o privatnosti.

Svrha i pravna osnova za obradu osobnih podataka

Prikupljamo i koristimo vaše osobne podatke uz vaš pristanak za pružanje, održavanje i razvoj naših proizvoda i usluga te razumijevanje kako ih poboljšati.

Ove svrhe uključuju:

  • Za isporuku vašeg proizvoda ili usluge
  • Za ispunjavanje narudžbi uključujući elektroničku i neelektroničku otpremu
  • Izgradnja sigurnog i zaštićenog okruženja
  • Za provjeru ili autentifikaciju vašeg identiteta; i
  • Istražite i spriječite sigurnosne incidente kao što su provale, napadi i hakiranja
  • Pružanje, razvoj i poboljšanje naših proizvoda i usluga
  • Isporučujte, održavajte, otklanjajte pogreške i poboljšavajte naše proizvode i usluge.
  • Omogućuje vam pristup uslugama Magic Lagoon Limited i postavljanje računa.
  • Pružamo vam tehničku i korisničku podršku

Tamo gdje obrađujemo vaše osobne podatke kako bismo pružili proizvod ili uslugu, to činimo jer je to neophodno za izvršavanje ugovornih obveza. Sva gore navedena obrada neophodna je u našim legitimnim interesima za pružanje proizvoda i usluga te za održavanje našeg odnosa s vama i za zaštitu našeg poslovanja, primjerice od prijevare. Pristanak će biti potreban za pokretanje usluga s vama. Nova suglasnost će biti potrebna ako dođe do bilo kakvih promjena u vrsti prikupljenih podataka. Unutar našeg ugovora, ako ne date privolu, neke vam usluge možda neće biti dostupne.

Alati trećih strana

Za pohranu vaših podataka koristimo ove alate trećih strana:

  • Pruga

Međunarodni prijenos i pohrana podataka

Gdje je to moguće, pohranjujemo i obrađujemo podatke na poslužiteljima unutar opće geografske regije u kojoj živite (napomena: to ne mora biti unutar zemlje u kojoj živite). Konkretno, za tvrtke sa sjedištem u Europi, imamo poslužitelje u Europskom gospodarskom prostoru ( EGP). Vaši osobni podaci također se mogu prenijeti i održavati na poslužiteljima koji se nalaze izvan vaše države, pokrajine, države ili druge vladine jurisdikcije gdje se zakoni o podacima mogu razlikovati od onih u vašoj jurisdikciji. Poduzet ćemo odgovarajuće korake kako bismo osigurali da se s Vašim osobnim podacima postupa sigurno i u skladu s ovom Politikom, kao i važećim zakonom o zaštiti podataka. Više informacija o ovim klauzulama možete pronaći ovdje: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/en/TXT/?uri=CELEX%3A32021D0914

Dijeljenje i objavljivanje

Vaše ćemo osobne podatke dijeliti s trećim stranama samo na načine navedene u ovoj Politici ili navedene u trenutku prikupljanja osobnih podataka.

Također koristimo Google Analytics kako bismo razumjeli kako naši klijenti koriste stranicu. Ovdje možete pročitati više o tome kako Google koristi vaše osobne podatke: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/

Ovdje možete i isključiti Google Analytics: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Zakonska obveza

Možemo koristiti ili otkriti vaše osobne podatke kako bismo ispunili zakonsku obvezu, u vezi sa zahtjevom javnog ili državnog tijela ili u vezi sa sudskim ili tribunalovim postupkom, kako bismo spriječili gubitak života ili ozljede ili kako bismo zaštitili naše prava ili imovine. Gdje je to moguće i praktično, obavijestit ćemo vas unaprijed o takvom otkrivanju podataka.

Pružatelji usluga i druge treće strane

Možemo koristiti pružatelja usluga treće strane, neovisne izvođače, agencije ili konzultante da isporuče i pomognu nam poboljšati naše proizvode i usluge. Vaše osobne podatke možemo dijeliti s marketinškim agencijama, pružateljima usluga baze podataka, pružateljima usluga sigurnosnog kopiranja i oporavka od katastrofe, pružateljima usluga e-pošte i drugima, ali samo u svrhu održavanja i poboljšanja naših proizvoda i usluga. Za daljnje informacije o primateljima Vaših Osobnih podataka, obratite nam se pomoću informacija u odjeljku „Kontaktirajte nas” u nastavku.

Cookies

Što su kolačići?

Kolačić je mala datoteka s informacijama koju vaš preglednik sprema na vaš uređaj. Informacije u ovoj datoteci obično se dijele s vlasnikom web-mjesta uz potencijalne partnere i treće strane u toj tvrtki. Prikupljanje ovih informacija može se koristiti u funkciji stranice i/ili za poboljšanje vašeg iskustva.

Kako mi koristimo kolačiće

  • Kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo, koristimo sljedeće vrste kolačića:
  • Strogo neophodno. Kao web aplikacija, potrebni su nam određeni kolačići za pokretanje naše usluge.
  • Prednost.
    • Koristimo preferirane kolačiće kako bismo lakše zapamtili način na koji želite koristiti našu uslugu.
    • Neki se kolačići koriste za personalizaciju sadržaja i pružanje prilagođenog iskustva. Na primjer, lokacija se može koristiti za pružanje usluga i ponuda u vašem području.
  • Analitika. Prikupljamo analitiku o vrstama ljudi koji posjećuju našu stranicu kako bismo poboljšali našu uslugu i proizvod.

Kako kontrolirati svoje kolačiće

Sve dok kolačić nije striktno neophodan, možete se uključiti ili isključiti iz upotrebe kolačića u bilo kojem trenutku. Kako biste promijenili način na koji prikupljamo podatke od vas, posjetite našeg upravitelja kolačićima.

Zadržavanje i brisanje

Zadržat ćemo vaše osobne podatke samo onoliko dugo koliko je potrebno za svrhu za koju su ti podaci prikupljeni i u mjeri u kojoj to zahtijeva primjenjivi zakon. Kada više ne budemo trebali osobne podatke, uklonit ćemo ih iz naših sustava i/ili poduzeti korake da ih anonimiziramo.

Spajanje ili pripajanje

Ako smo uključeni u spajanje, akviziciju ili prodaju imovine, vaši osobni podaci mogu biti preneseni. Poslat ćemo obavijest prije nego što se vaši osobni podaci prenesu i postanu podložni različitim Pravilima privatnosti. Pod određenim okolnostima, od nas se može tražiti da otkrijemo vaše osobne podatke ako to zahtijeva zakon ili kao odgovor na valjane zahtjeve javnih tijela (npr. suda ili vladine agencije).

Kako čuvamo vaše podatke

Imamo odgovarajuće organizacijske zaštitne i sigurnosne mjere kako bismo zaštitili vaše osobne podatke od slučajnog gubitka, korištenja ili pristupa na neovlašten način, izmjene ili otkrivanja.

Komunikacija između vašeg preglednika i naše web stranice koristi sigurnu šifriranu vezu gdje god su uključeni vaši osobni podaci.

Zahtijevamo da svaka treća strana koja ima ugovor za obradu vaših osobnih podataka u naše ime ima sigurnosne mjere za zaštitu vaših podataka i da s takvim podacima postupa u skladu sa zakonom.

U nesretnom slučaju povrede osobnih podataka, obavijestit ćemo vas i sve primjenjive regulatore kada to budemo zakonski dužni učiniti.

Dječja privatnost

Ne prikupljamo svjesno osobne podatke od djece mlađe od 18 godina

Vaša prava na vaše osobne podatke

Ovisno o vašem zemljopisnom položaju i državljanstvu, vaša prava podliježu lokalnim propisima o privatnosti podataka. Ta prava mogu uključivati:

  • Pravo na pristup (PIPEDA, GDPR članak 15, CCPA/CPRA, CPA, VCDPA, CTDPA, UCPA, LGPD, POPIA)
    Imate pravo saznati obrađujemo li vaše osobne podatke i zatražiti kopiju osobnih podataka koje obrađujemo o vama.
  • Pravo na ispravak (PIPEDA, GDPR članak 16, CPRA, CPA, VCDPA, CTDPA, LGPD, POPIA)
    Imate pravo na ispravak nepotpunih ili netočnih osobnih podataka koje obrađujemo o vama.
  • Pravo na zaborav (pravo na brisanje) (GDPR članak 17, CCPA/CPRA, CPA, VCDPA, CTDPA, UCPA, LGPD, POPIA)
    Imate pravo zahtijevati da izbrišemo osobne podatke koje obrađujemo o vama, osim ako ne trebamo zadržati takve podatke kako bismo ispunili zakonsku obvezu ili uspostavili, ostvarili ili obranili pravne zahtjeve.
  • Pravo na ograničenje obrade (GDPR članak 18, LGPD)
    Imate pravo ograničiti našu obradu vaših osobnih podataka pod određenim okolnostima. U tom slučaju nećemo obrađivati ​​vaše Podatke u bilo koju drugu svrhu osim njihovog pohranjivanja.
  • Pravo na prenosivost (PIPEDA, GDPR članak 20, LGPD)
    Imate pravo dobiti osobne podatke koje imamo o vama, u strukturiranom, elektroničkom formatu, i prenijeti takve osobne podatke drugom voditelju obrade podataka, gdje su to (a) osobni podaci koje ste nam dostavili i (b) ako te podatke obrađujemo na temelju Vašeg pristanka ili za izvršenje ugovora s Vama ili trećom stranom koja je pretplaćena na usluge.
  • Pravo na isključivanje (CPRA, CPA, VCDPA, CTDPA, UCPA)
    Imate pravo isključiti se iz obrade Vaših osobnih podataka u svrhe: (1) ciljanog oglašavanja; (2) Prodaja osobnih podataka; i/ili (3) Profiliranje u svrhu donošenja odluka koje proizvode pravne ili slične značajne učinke na vas. Prema CPRA-u, imate pravo odbiti dijeljenje svojih osobnih podataka s trećim stranama i naše korištenje i otkrivanje vaših osjetljivih osobnih podataka u svrhe koje su potrebne za pružanje proizvoda i usluga koje razumno očekujete.
  • Pravo na prigovor (GDPR članak 21, LGPD, POPIA)
    Ako je pravno opravdanje za našu obradu vaših Osobnih podataka naš legitimni interes, imate pravo prigovora na takvu obradu na temelju vaše posebne situacije. Postupit ćemo u skladu s vašim zahtjevom osim ako nemamo uvjerljive legitimne razloge za obradu koji nadjačavaju vaše interese i prava ili ako trebamo nastaviti s obradom osobnih podataka za uspostavu, ostvarivanje ili obranu pravnog zahtjeva.
  • Nediskriminacija i odmazda (CCPA/CPRA, CPA, VCDPA, CTDPA, UCPA)
    Imate pravo ne uskratiti uslugu ili imati izmijenjeno iskustvo za ostvarivanje svojih prava.
  • Podnesite žalbu (CPA, VCDPA, CTDPA)
    Imate pravo podnijeti žalbu na temelju našeg odgovora na vaše korištenje bilo kojeg od ovih prava. U slučaju da se ne slažete s načinom na koji smo riješili žalbu, imate pravo kontaktirati državnog odvjetnika koji se nalazi ovdje: Ako se nalazite u Coloradu, posjetite ovo web stranicu podnijeti žalbu.

    Ako se nalazite u Virginiji, posjetite ovo web stranicu podnijeti žalbu.

    Ako se nalazite u Connecticutu, posjetite ovo web stranicu podnijeti žalbu.

  • Podnesite pritužbu (GDPR članak 77, LGPD, POPIA)
    Imate pravo podnijeti zahtjev njihovom nadležnom tijelu za zaštitu podataka. Ako se nalazite u EGP-u, posjetite ovu web stranicu (http://ec.europa.eu/newsroom/article29/document.cfm?action=display&doc_id=50061) za popis lokalnih tijela za zaštitu podataka.

Povlačenje suglasnosti

Ako ste pristali na našu obradu vaših osobnih podataka, imate pravo povući svoj pristanak u bilo kojem trenutku, besplatno, kao što je slučaj kada se želite isključiti iz marketinških poruka koje primate od nas. Ako želite povući svoj pristanak, kontaktirajte nas putem podataka koji se nalaze na dnu ove stranice.

Kako ostvariti svoja prava

Možete podnijeti zahtjev za ostvarivanje bilo kojeg od ovih prava u vezi s Vašim osobnim podacima slanjem zahtjeva našem timu za privatnost putem obrasca u nastavku.

Za vašu privatnost i sigurnost,

Promjene

Ovu Politiku možemo izmijeniti u bilo kojem trenutku. Ako promijenimo ovu Politiku, objavit ćemo ažuriranu verziju ove Politike na ovoj web stranici. Kada koristite naše usluge, od vas će se tražiti da pregledate i prihvatite našu Politiku privatnosti. Na ovaj način možemo zabilježiti vaše prihvaćanje i obavijestiti vas o svim budućim promjenama ove Politike.

Kontaktirajte Nas

Da biste zatražili kopiju za svoje podatke, odjavili se s naše liste e-pošte, zatražili da se vaši podaci izbrišu ili postavili pitanje o privatnosti vaših podataka, postupak smo učinili jednostavnim:

Da nas kontaktirate, pošaljite e-poštu [e-pošta zaštićena]

Pišite nam na:

Službenik za privatnost podataka tvrtke Compare Private Planes

71–75 Shelton Street, London, WC2H 9JQ,

Nazovite nas na:

+ 442080505015